Pensiunea Dubova 3*** Dubova

Pensiunea Dubova Coordonate GPS:   44.62206, 22.257099
Localitatea: Dubova
Distanta fata de centrul orasului: 0.03 km

Pensiunea Dubova 3*** din Dubova

Capacitate totala: 12 locuri in 4 camere
Adresa : Dubova, Str. Dunarii nr.16, jud. Mehedinti
0747.094.173 1334

Descriere Pensiunea Dubova 3***

Padurile din zona Dubovei au un fond cinegetic deosebit de bogat si variat. In sezon cei autorizati pot vana iepuri, vulpi, lupi, mistreti, capriori, iar cu autorizatie speciala cerbi si ursi. Prin traditie se practica vanatoarea la goana sau la panada.

Pestera Veterani este o alta atractie pentru cei ce fac o excursie cu barca ( pestera este accesibila numai pea pa ). De mici dimensiuni usor de vizitat a fost locuita de om inca de acum 400.0000 de ani si din antichitate pana in evul mediu a fost folosita in scopuri militare. Stiati ca este prima pestera cartata din lume?

Sporturi extreme: motocros, turismul de aventura.

Spatiile de cazare sunt amenajate la etajul 1 al cladirii compuse din 4 camere, prevazute cu grup sanitar pentru fiecare camera. Suprafata camerelor de cazare este de 12,50 mp (3 camere cu paturi duble, o camera cu 2 paturi simple).

Accesul la etaj se face prin scara de acces, unde este amenajata o terasa acoperita. La etaj este un hol de acces in camere, terasa acoperita de la etaj cu acces direct din curte, este amenajata ca un spatiu pentru servirea cafelei si pentru jocuri de sah table etc.

Accesul in incinta cabanei turistice este realizat din str. Dunarii, care este un drum comunal interior asfaltat ce realizeaza legatura cu DN 57 Orsova - Moldova Noua ce strabate localitatea Dubova. In fata casei este amenajata o parcare pentru 10 autoturisme.
Ultima actualizare : 21.11.2009
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2021 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site