Vila Casa Cu Smochini 3*** Eselnita

Vila Casa Cu Smochini Coordonate GPS:   44.678377, 22.330425
Localitatea: Eselnita
Distanta fata de centrul orasului: 3.73 km

Vila Casa cu Smochini 3*** din Eselnita

Capacitate totala: 16 locuri in 7 camere
Adresa : Eselnita, jud. Mehedinti
0772.220.626 3970

Descriere Vila Casa Cu Smochini 3***

Casa Cu Smohini este situata in localitatea Eselnita in zona Ogradena Veche la 12Km de Orsova. Aceasta este situata pe malul Dunarii si beneficiaza de 7 camere cu o capacitate de cazare de 16 persoane.

Fiecare camera are acces separat si sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat, tv, internet wireless, feon, etc.

Este ideala pentru relaxare, plaja, gratare, pescuit , plimbari pe Dunare, agrement nautic, etc...

Se organizeaza excursii cu barca, plecare de pe ponton: Golful Ogradena, Tabula Traiana, Cazanele Mici, Golful Mraconia, Capul lui Decebal, Manastirea Mraconia, Cazanele Mari, Pestera Ponicova si Grota Veterani.

In zona aveti posibilitatea de a vizita, Cazanele Mici, Tabula Traiana, Capul lui Decebal sculptat in stanca, Manastirea Mraconia, Cazanele Mari, Pestera Ponicova, Grota Veterani, Cetatea Tricule, Manastirea Sf. Ana, Biserica Romano-Catolica, Muzeul Hidrocentralei PorĊ£ile de Fier, Podul lui Traian, Manastirea Vodita, Cetatea Coconini, Cetatea Sfantul Ladislau, Cetatea Drencova / Dranko, , Vechea Gara din Bazias, Morile de Apa de la Svinita, etc ...
Se accepta animale de companie.
Ultima actualizare : 30.05.2014
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site