Apartament Regim Hotelier Faleza 4**** Galati

Apartament Regim Hotelier Faleza 4**** din Galati

Capacitate totala: 16 locuri in 8 camere
Adresa : Galati, str. Rosiori nr. 14-16-18, jud. Galati
Web: 
0744.793.223 5198

Descriere Apartament Regim Hotelier Faleza 4****

Cu o experienta de 11 ani in domeniu va oferim 5 apartamente situate pe o raza de 300m, in cartierul cental Mazepa I,la 1 minut de Faleza Superioara,la 5 minute de Centru si 5 minute de Zona Bancilor si Tribunalul Galati. Peisajul este superb, din balconul acestora se vede Dunarea si Faleza Dunarii si poti oricand iesi si face o plimbare de-a lungul ei indiferent de anotimp.Avand in vedere faptul ca in Galati exista foarte multe companii si reprezentante de companii straine, inchirierea unui apartament in regim hotelier este solutia optima de cazare pentru vizitele colegilor sau partenerilor dumneavoastra din strainatate. Fie ca este vorba de o vacanta sau o vizita de afaceri, va oferim confortul unui hotel, avand la dispozitie un intreg apartament, totul pentru costuri reduse.

Locatia acestora este apropiata (circa 2 min) de Piata Ancora, Complexul Trei-Star si Supermarketurile Flamingo si Profi. In zona exista si 2 restaurante: Orizont si Blueacqua cu o bucatarie variata,in apropiere se afla si o spalatorie ecologica pentru haine Greenline. In apropiere de Complexul Trei-Star se afla o statie de taxiuri non stop si in str. Brailei este statia bus si de maxi-taxi avand destinatii catre aproape toate locatiile din Galati.

Toate apartamentele noastre,tip garsoniere lux cu suprafete de peste 29 mp, sunt cu 1 camera, dotate cu usi metalice, un mic hol de acces la intrare, o baie cu toaleta si cada (in alte cazuri dus pe colt si bideu), camera de locuit spatioasa cu pat matrimonial (160x 220,saltea Relaxa) ce mai cuprinde o masa cu 2 fotolii (sau canapea) si LCD-uri la care se pot urmari circa 50 canale. Camerele au tapet lavabil in nuante calde, parchet lamelar si tablouri ce confera o ambianta placuta cazarii in acestea. Bucataria este separata de camera de locuit si are in dotare un aragaz, frigider, cafetiera (cafea si ceai incluse), vesela si o masa pentru 2 persoane.

Apartamentele au sisteme de incalzire conectate la reteaua blocului si repartitoare astfel incat fiecare client isi poate regla gradul de caldura necesar. Toate apartamentele dispun de aer conditionat si totodata aveti acces la internet prin WI-FI . Accesul la toate apartamentele este foarte simplu inclusiv cu masina si aveti, de asemenea, parcarea gratuita la fiecare dintre locatii .

La toate apartamentele se face schimbarea lenjeriei si a prosoapelor (2 prosoape mari si unul mic) la intrarea unui nou client sau in cazul unei sederi prelungite schimbarea lenjeriei si a asternuturilor se face la 4 zile.

Cazarea si check-in-ul in apartamente se face dupa ora 13 si check-out-ul se face pina in ora 12. Daca sunt cazuri speciale(avion,plecari intarziate) se poate discuta si check-out-ul sau check-in-ul se poate face la alte ore decat cele de mai sus,in functie de disponibilitatea apartamentelor.
Ultima actualizare : 26.02.2018
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site