Pensiunea Domeniul Greaca 5***** Greaca

Pensiunea Domeniul Greaca Coordonate GPS:   44.116292, 26.347014
Localitatea: Greaca

Pensiunea Domeniul Greaca 5***** din Greaca

Capacitate totala: 32 locuri in 16 camere
Adresa : Comuna Greaca Giurgiu Romania 087120
0246.246.464 5927

Descriere Pensiunea Domeniul Greaca 5*****

Domeniul Seniorilor reprezinta locul ideal pentru segmentul business (team building-uri, conferinte, bonusuri oferite angajatilor, lansari de produse, petreceri private, intalniri de afaceri), cel de leisure (city break-uri, site-seeing, pescuit, vanatoare, plimbari cu ATV-uri, outdoor airsoft) si cel pentru evenimente speciale.

Locatia, care se dezvolta in mod constant adaugand servicii si facilitati de la un sezon la altul, se afla la numai 45 km. de Bucuresti, in Comuna Greaca – Giurgiu. Accesul de la si catre Bucuresti se face in conditii optime, pe traseul DN4 catre Oltenita si nu depaseste, in conditii normale, 45 minute.

In prezent, cu planuri uriase de extindere, proprietatea este alcatuita din Conac, Carte Blanche Restaurant, Barbeque traditional prevazut cu o terasa de 120 locuri, si Veritas - un Contemporary Wine Bar, care isi delecta oaspetii cu peste 80 sortimente de vin.
Conacul este prevazut cu 15 camere si un apartament cu terasa proprie foarte spatioase, toate mobilate in stilul contemporan-luxos, in nuante pastelate.

Carte Blanche Restaurant, cu o capacitate 98 persoane, beneficiaza de o minunata veranda climatizata ce permite largirea acestuia pana la 218 locuri. Mobilierul, dotarile si accesoriile acestuia, creeaza mediul perfect de organizare a oricarui tip de eveniment.
In privinta organizarilor de conferinte, dotarile si generozitatea spatiului din Restaurant si Bar, ne permit sa asiguram set-up-ul corespunzator cerintelor clientilor.
Ultima actualizare : 04.04.2013
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site