Pensiunea Etno Muzeul Casa Morariu 1* Jina

Pensiunea Etno Muzeul Casa Morariu Coordonate GPS:   45.785063, 23.681874
Localitatea: Jina
Distanta fata de gara: 14.66 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.05 km

Pensiunea Etno Muzeul Casa Morariu 1* din Jina

Capacitate totala: 6 locuri in 3 camere
Adresa : Jina, str. Salcamilor, nr. 428, jud. Sibiu
0269.532.142 1765

Descriere Pensiunea Etno Muzeul Casa Morariu 1*

Localitatea Jina este situata in partea vestica a judetului Sibiu, la 50 km de Sibiu in inima muntilor fiind comuna cu altitudinea cea mai mare din tara, inconjurata de superbe peisaje montane.

Accesul catre Jina se poate face pe urmatoarele rute: Saliste-Tilisca-Rod-Poiana-Jina sau Miercurea Sibiului-Dobarca-Poiana-Jina.

Activitatea noastra principala este aceea de promovare si conservare a culturii traditionale specifice Marginimii Sibiului si localitatii Jina in mod special.

In cadrul etno-muzeului sunt expuse peste 1600 exponate specifice zonei din care facem parte, grupate in mai multe colectii (costume populare, icoane si poze vechi, obiecte de uz casnic si gospodaresc, ceramica, s.a.) prin care vizitatorii ce ne vor trece pragul pot vedea franturi din viata trecuta a ciobanilor margineni.

Pentru sustinerea d.p.d.v. economic a muzeului am introdus in circuit turistic 3 camere, 2 bai si o bucatarie care sunt la dispozitia turistilor.
Ultima actualizare : 21.11.2009
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2021 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site