Vila Barlogul Ursilor 3*** Lepsa

Vila Barlogul Ursilor 3*** din Lepsa

Capacitate totala: 20 locuri in 7 camere
Adresa : Lepsa, com. Tulnici, jud Vrancea (Drumul Streiu)
0769.654.140 / 0237.266.904 5731
7.9 /10
Vila Barlogul Ursilor 3***
Nota bazata pe 3 Comentarii

Preturi Vila Barlogul Ursilor 3***

22 Feb 2016 - 1 Iun 2020  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera dubla matrimoniala
150 RON 150 RON
Apartament
250 RON 250 RON
Camera tripla
200 RON 200 RON
Toata unitatea
1000 RON 1000 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. Toata pensiunea : 1000 RON/ noapte. APARTAMENT - este un duplex de 2 camere, ficare cu pat dublu CAM. TRIPLA - este o camera cu 2 paturi duble CAM. MATRIMONIALA - are pat dublu si un fotoliu extensibil

Descriere Vila Barlogul Ursilor 3***

SINGURA LOCATIE DIN LEPSA DE UNDE SE POT VEDEA CULMILE CE ALCATUIESC CAPUL LUI DECEBAL SI PANORAMA UNICA A MUNTILOR VRANCEI.

Asezare la 2,5 km de centrul localitatii, fara vecinatati, inconjurata de munti, la 800m altitudine pe muntele Zboina; vila are un salon de 200 mp in totalitate vitrat, avand panorama muntilor din orice loc; semineu; biliard; masa pentru 20 persoane; terasa exterioara de 170 mp cu vedere spre munti.

Din toate camerele se vede panorama muntilor care inconjoara vila.

Este singurul loc din Lepsa de unde se vede profilul lui Decebal - profilul uman creat din crestele muntilor din fata vilei, asa cum se vede din imaginea foto.
Toate camerele au pat dublu si sunt repartizate astfel:
- etaj I - sunt 4 camere, fiecare cu pat dublu si terasa, fiind asezate in duplex (baia este asezata pe holul dintre 2 camere, care au si intrare-iesire separata)
- etaj II - sunt 3 camere, din care - 2 camere matrimoniale cu baie individuala si un fotoliu extensibil si 1 camera cu 2 paturi duble si baie individuala.

BARLOGUL URSILOR este destinata turistilor care doresc liniste, natura pura, fara asfalt si fara galagia unei comunitati.

De asemeni BARLOGUL URSILOR poate fi locul cel mai discret din zona (neavand vecinatati), pentru ca un grup zgomotos, sa se distreze fara a deranja vecinii sau proprietarul.
Drumul pana la vila este un drum forestier, dar pe care s-a ajuns intotdeauna cu orice fel de mijloc auto. Noi putem asigura transportul pe acest traseu pana la vila, daca se doreste.

Dimineata devreme, cand soarele abia rasare, primele raze luminoase cad pe CAPUL LUI DECEBAL (portretul creat din stancile muntilor Tisaru), care se vede doar de la BARLOGUL URSILOR).

Primavara va asteapta cu miros de viata noua.

Aerul pur si natura cruda este terapie de vindecare.

Va asteptam cu drag si pe: www.facebook.com/BarlogulUrsilor
Ultima actualizare : 12.09.2018
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site