Pensiunea Integro 2** Lunca

Pensiunea Integro Coordonate GPS:   46.938513, 25.078647
Localitatea: Lunca
Distanta fata de gara: 9.4 km
Distanta fata de centrul orasului: 2.08 km

Pensiunea Integro 2** din Lunca

Capacitate totala: 130 locuri in 40 camere
Adresa : Com. Lunca Bradului, sat Salard, nr 22c, jud. Mures
0744.846.375 6687

Descriere Pensiunea Integro 2**

Integro team building este destinata in deosebi grupurilor cuprinse intre 15 si 129 de persoane, care doresc organizarea unui program de team building, a unui training, a unei conferinte, tabere, sau pur si simplu iesire de relaxare la munte, in conditii decente si la un pret avantajos raportat la calitate.

Participantilor la Integro team building li se pune la dispozitie un numar de 4 cabane cu o capacitate de cazare totala de 129 de locuri.

Stim ca este deosebit de important ca o data cu cazarea sa oferim participantilor la Integro team building si un spatiu de intalniri fapt pentru care dipsunem de doua sali de intalniri (una de 130 de locuri si una de 30 de locuri), sala de mese, aparatura audio – video necesara bunei desfasurari a oricarui eveniment in sala de intalniri, o sala de jocuri ce include masa de ping-pong si o masa de fotbal si multe altele.

Complexul Integro team building este de fapt un sat de vacanta de 2 stele, alcatuit dintr-un hostel de aproape 90 de locuri si din inca 3 cabane (vile) mai micute. In cursul anului 2010 hostelul a fost izolat in totalitate cu gips carton si vata minerala, au fost schimbate usile, geamurile si multe dintre paturi si saltele.

Deocamdata la Integro team building incalzirea pe timpul iernii se realizeaza doar in hostel, iar aceasta este posibila cu ajutorul unei centrale termice pe lemne.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 20.09.2013
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site