Vila Mira 3*** Malaia

Vila Mira 3*** din Malaia

Capacitate totala: 14 locuri in 7 camere
Adresa : Malaia (DN7A 27KM 125), jud. Valcea
Web: 
0743.095.026 5707
9.5 /10
Vila Mira 3***
Nota bazata pe 1 Comentarii

Descriere Vila Mira 3***

Situata intre localitatea Malaia si statiunea Voineasa, intre gura de debusare si malul raului Lotru, intre 2 versanti, Vila Mira ofera un spatiu de relaxare in mijlocul naturii unde salbaticia imprejurimilor lasa un sentiment de libertate vizitatorilor.

Vila Mira ofera cazare in 7 camere fiecare cu baie proprie, living si bucatarie. Curte spatioasa, foisor si gratar pe malul raului Lotru. Acces la internet , incalzire centrala.

Unele dintre cele mai importante si spectaculoase atractii turistice sunt: soseaua TRANSALPINA si PARTIA DE SCHII de la VIDRA.

Legenda aminteste ca printre primii care au salasluit aici, in valea ?lotrilor? (hotilor) au fost cetele de haiduci ce isi gaseau adapost in adancul padurii la adapostul cetinei de brad sau la umbra fagului, unde dupa un ?jaf la drumul mare?, undeva jos in trecatoarea Oltului, sau dincolo peste creasta muntelui, se afundau aici pentru impartirea prazii si pentru a o ascunde in adancurile pesterilor si grotelor din aceasta regiune.

Tot o legenda spune ca ? mai sus, pe Vale, isi ?faceau de cap? cetele lui Malai (zona Malaia), Ciungu (in zona Ciunget de azi) si Voinea (teritoriul actual al Voineasei).

Mai tarziu, dupa ce si-au adunat suficienta bogatie si s-au saturat de praduit, haiducii si-au intemeiat familii si s-au stabilit pe locurile care astazi se numesc: Malaia, Ciunget, Voineasa.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 19.11.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site