Cabana Iriana 3*** Manastirea Humorului

Cabana Iriana Coordonate GPS:   47.6010604, 25.8632339
Localitatea: Manastirea Humorului
Distanta fata de gara: 5.79 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.41 km

Cabana Iriana 3*** din Manastirea Humorului

Capacitate totala: 12 locuri in 6 camere
Adresa : Manastirea Humorului Str. G. Enescu, jud. Suceava
0741.526.046 6246

Descriere Cabana Iriana 3***

La poale de munte, in susur de apa curgatoare si miresme de brad oferim ceea ce ne dorim cu totii: a avea natura in splendoarea ei, netulburata. Va puteti reculege si incarca izvoarele de odihna necesare in cotidian prin : - drumetii, - vizite la mesterii populari ai locului si atelierele lor - participarea la activitati artistico plastice precum pictura pe sticla, podoabe, decorat oua, sculptura, tesaturi atat in locatia proprie cat si la alte ateliere. Va puteti aminti cu drag de aceste activitati creationale pastrandu-va obiectele create aici, sub indurmarea mesterilor populari -conditii optime de cazare intr-o ambianta rustica de bun gust -ACTIVITATI de creatie cat si RECREATIONALE La poale de munte, in susur de apa curgatoare si miresme de brad oferim ceea ce ne dorim cu totii: a avea natura in splendoarea ei, netulburata. DE CE ,,Cabana Iriana,,?

Va puteti reculege si incarca izvoarele de odihna necesare in cotidian prin: - drumetii, - vizite la mesterii populari ai locului si atelierele lor - participarea la activitati artistico plastice precum pictura pe sticla, podoabe, incondeiat oua, sculptura, tesaturi atat in locatia proprie cat si la alte ateliere.

Va puteti aminti cu drag de aceste activitati creationale pastrandu-va obiectele create aici, sub indrumarea mesterilor populari.
Ultima actualizare : 22.11.2013
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site