Pensiunea Casa Dudu 3*** Moieciu de Jos

Pensiunea Casa Dudu 3*** din Moieciu de Jos

Capacitate totala: 12 locuri in 5 camere
Adresa : Moieciu de Jos, Noieciu de Jos, Str. Principala, nr. 321, jud. Brasov
0749.538.005 7376

Descriere Pensiunea Casa Dudu 3***

Pensiunea turistică “CASA DUDU”, vă oferă un prilej minunat de meditație și recreere, într-un cadru pitoresc intim și unic totodată.

Aflată la numai 3 km depărtare de legendarul Castel Bran, important monument cultural național și internațional, atestat documentar încă din anul 1377, situată pe drumul european E73, acolo unde cu secole în urmă, se asigura accesul între două mari principate române, pensiunea “CASA DUDU”, oferă oaspeților săi, fie că este vorba de turiști sau oameni de afaceri, posibilități multiple de petrecere a timpului liber precum și de a descoperi numeroase oportunități.

Călătorul de-o zi sau de mai multe, fie că este iubitor de artă, cultură, de istorie sau arhitectură, de natură ori sport, are aici la îndemână posibilitatea de a trăi împlinirea spirituală în împrejurimi (Castelul Bran, Muzeul de Etnografie, Muzeul Vămii, Cetatea Râșnov, Cetatea Brașov, Muzeul de Istorie, Biserica Neagră, etc.) precum și de a se relaxa pe masivii muntoși Piatra Craiului, Piatra Mare, Bucegi sau Postăvarul. În acest areal guvernează diversitatea și ineditul, peisajul evoluând de la verdele vegetației zonei de deal la austerul cenușiu al stâncilor, de la coloritul bogat al pășunilor alpine la unduirile molcome ale dealurilor îmbrăcate în păduri de fag, brad sau stejar. Pentru pasionații de vânătoare și / sau vânătoare de imagini se oferă posibilitatea de a petrece momente de neuitat în împrejurimi sau în Rezervația Naturală Poiana Narciselor, acolo unde drumețul poate observa capra neagră, cerbul carpatin, căpriorul, ursul brun, lupul, râsul, mistrețul, vulpea și iepurele, fazanul sau rața. Seara târziu, într-un cadru unic, la focul de tabară organizat special, pe fundalul muzicii atent selecționate, călătorul poate retrăi clipele frumoase petrecute și deasemenea poate savura din băutura și preparatele culinare tradiționale pregătite de gazdă.

Oferim cazare la Pensiunea Casa Dudu, capacitate 10 locuri.

Casa Dudu se află pe soseaua principala in Moieciu de Jos-Bran, nr. 321, la o distanţă de 2 km de Bran 5 km si complexul Cheile Gradistei, 8km de Rasnov, 10 km de Pestera Dambovicioarei, Casa are 4 camere disponibile permanent si a 5-a la cerere, 4 bai, bucătărie utilata, living. Camerele au televizor, internet, caldura si apa calda.
Curtea pensiunii este spaţiu în care fiecare işi poate gasi o ocupaţie, loc de joacă pentru copii, iar pentru adulţi spaţiu de grătar, terasa acoperită, foişor si plimbari de agrement cu atv-ul.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 30.11.2014
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site