Apartament Samos Suite 4**** Navodari

Apartament Samos Suite Coordonate GPS:   44.315994, 28.611912
Localitatea: Navodari
Distanta fata de gara: 15.93 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.65 km

Apartament Samos Suite 4**** din Navodari

Capacitate totala: 8 locuri in 4 camere
Adresa : Navodari, str. Pescarusului, nr. 80, bl. CP1, sc. A, ap. 5, jud. Constanta
0724.942.777 7048

Descriere Apartament Samos Suite 4****

Apartament 4 camere in cartierul nou al orasului Navodari, renovat recent in totalitate, mobilat si utilat de actualitate ( in anul 2013), se inchiriaza pe termen scurt pentru vacanta.

Trei dintre camere au o suprafata utila de aproximativ 15m patrati, iar ce-a de-a patra are o suprafata utila de aproximativ 20m patrati, cu acces la balcon.
Spatiul total util este de 87m patrati si ofera urmatoarele dotari: frigider, aragaz, cuptor cu microunde, vesela, apa calda permanenta, tv cablu, saltele noi, curatenie.

Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna, aproape de magazine, piata, zona turistica, intr-un bloc civilizat. Accesul la plaja Tabara Navodari este la 5km, este posibil atat pe jos, cat si cu autobuze care circula regulat.

Apartamentul este optim pentru familii active care doresc mai multe oportunitati de vizitare a statiunii Navodari, cat si a statiunilor din apropiere.

Se inchiriaza atat integral, la cheie, cat si invididual pentru fiecare camera ( securizarea fiecarei camere este realizata de o yala cu cheie individuala).

Va asteptam cu drag pentru a petrece o vacanta frumoasa la malul marii!
Ultima actualizare : 17.05.2014
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site