Pensiunea Montana Touring 3*** Nehoiu

Pensiunea Montana Touring 3*** din Nehoiu

Capacitate totala: 9 locuri in 3 camere
Adresa : Calea Mihai Viteazu, Nr.50, Nehoiu, Jud. Buzau
0722.893.313 1320

Preturi Pensiunea Montana Touring 3***

20 Iun 2022 - 30 Sep 2022  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Apartament
300 RON
Camera dubla
200 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. cazare minim 2 nopti

Descriere Pensiunea Montana Touring 3***

PENSIUNEA MONTANA TOURING

Situata pe Valea Buzaului, in Nehoiu, pe DN 10, la jumatatea distantei dintre Buzau si Brasov, intr-o zona frumoasa de munte, Pensiunea Montana, ofera clipe de neuitat, intr-un cadru pitoresc deosebit.

Pensiunea Montana, va ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna sau de distractie de neuitat.

Pentru iubitorii muntelui, daca va luati rucsacul in spate si porniti la drum, o sa descoperiti locuri ce par din alta lume, unde orice descriere, orice fotografie este departe de maretia naturii vazute de pe varf de munte.

Va punem la dispozitie conditii optime de cazare, fiecare camera are grup sanitar propriu (cu dus cu hidromasaj), balcon de unde puteti admira un frumos peisaj montan, televizor, cablu TV, internet prin cablu si wireless, tenis de masa, biliard, frigider ,sala de mese, bar, incalzire centrala si apa calda permanent.

Pensiunea Montana dispune de 3 camere si un apartamente, avand o capacitate de 9 locuri de cazare.

Organizam excursii la obiectivele turistice din zona (Vulcanii Noroiosi, Tabara de sculptura de la Magura, Manastirea Ciolanu, Muzeul chihlimbarului de la Colti, Barajul Siriu, Brasov, Poiana Brasov, etc.)

Cadrul natural, varietatea si complexitatea peisajului, indeosebi in munfi si in zona colinara, la care se adauga bogate elemente de ordin istoric, etnografic si folcloric, ofera turistilor satisfactii deosebite. Muntii Buzaului si ai Vrancei, din nordul judetului, cu padurile lor seculare si intinsele pasuni, constituie indemnuri pentru popas in locuri de recreere. Obiectivele turistice nu sunt inscrise dupa un criteriu valoric, ci pur aleator, fiecare avand farmecul si valoarea sa:

VULCANII NOROIOSI - Reprezinta o importanta atractie naturala a judetului Buzau, fiind situati in raza localitatilor Scortoasa-Beciu-Paclele. Grupati in doua zone: Vulcanii Mari si Vucanii Mici- au fost declarati monumental naturii inca din anul 1927.
Acces: Buzau-Candesti-Satuc-Berca; din Berca exista indicatoare catre "Vulcani".

MUZEUL CHIHLIMBARULUI COLTI - Este singurul muzeu din tara, fiind inaugurat in 1980, ilustrand prin obiecte si imagini istoria acestor locuri, munca si viata "cautatorilor" de chihlimbar.
Chihlimbarul este o bogatie deosebita a acestei zone, fiind cunoscuta din timpuri stravechi.
Acces: DN 10 Buzau-Patarlagele-Colti.

ASEZARILE RUPESTRE - In zona subcarpatica a judetului Buzau se afla unul din cele mai interesante ansambluri de vestigii rupestre, constituit din chilii si biserici in cea mai mare parte, dar si galerii si cruci de piatra.
Toate acestea atesta prezenta crestinismului pe aceste meleaguri dintr-o perioada greu de fixat pe baza materialelor de datare ce le-a furnizat cercetarea de pana acum.
Acces: Buzau(DN 10)-Patarlagele (60 km)-Colti (70 km)- Alunis(75 km; 5 km drum neasfaltat) -Nucu( carare de munte aprox. 6km)

BARAJUL SIRIU - Acest baraj este singurul din tara de acest fel, similar celui de la Assuan pe Nil, anume din arocament. Lacul are o lungime de 11,5 km iar volumul de apa este de aprox. 150 mil. mc.
Acces: pe DN 10 Buzau- Brasov la 85 km de Buzau.

TABARA DE SCULPTURA DE LA MAGURA & MANASTIREA CIOLANU - In poienile Cetatii Tisaului a avut loc in anul 1970 prima editie a taberei de sculptura, urmand ca timp de 16 ani sa participe anual cate 16 sculptori cu diferite stiluri de modelare a pietrei. Este cel mai mare ansamblu national de sculptura in aer liber.
Manastirea Ciolanu se afla pe versantul sud-vestic al dealului cu acelasi nume, intr-o poiana, fiind alcatuita din doua biserici, un muzeu, precum si mai multe chilii.
Acces: Buzau-Vernesti- stanga catre Grajdana- ramificatie dreapta spre Ciolanu.

Transport cu microbuz 2 stele.

Cu stima,
Virgil Ionescu
Ultima actualizare : 18.06.2022
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site