Vila Romeo And Juliet 3*** Ploiesti

Vila Romeo And Juliet Coordonate GPS:   44.94363, 26.023239
Localitatea: Ploiesti
Distanta fata de gara: 2.05 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.32 km

Vila Romeo and Juliet 3*** din Ploiesti

Capacitate totala: 28 locuri in 14 camere
Adresa : Ploiesti, PraStr. Constantei nr 7
0747.877.191 6855

Descriere Vila Romeo And Juliet 3***

Vila este situata in centrul istoric al Ploiestiului, intr-o vila datand din secolul 19 care a fost proaspat restructurata respectand istoria edificiului. In imediata apropiere se gaseste Piata Centrala a orasului, iar de centru ne despart 50 m. Orasul este situat la doar 40 km distanta de aeroportul Otopeni.Descrierea hotelului: (se inserează, ca text, o ampla descriere a hotelului. Descrierea poate cuprinde date precum descrierea exteriorului şi interiorului, capacitatea de cazare, descrierea sub formă publicitară a serviciilor şi facilităţilor acestora, renovări efectuate, descrierea personalului, confort. Se recomandă 15-16 rânduri) .

Situata intr-o pozitie strategica in centrul Ploiestiului, hotelul nostru pune la dispozitia oaspetilor sai 14 camere atent amenajate si dotate la standarde de 3 stele, intr-o vila istorica pe doua niveluri, recent restructurata. Atat la interior cat si la exterior se pot admira detaliile arhitectonice, fructul muncii maestrilor artizani ai locului. Camerele spatioase, amenajate in stil italian, dispun de zona de noapte cu pat matrimonial si o zona de zi pentru reuniuni de afaceri. De asemenea, acestea sunt dotate cu acces wi-fi la internet, tv prin cablu, feon, minibar , casa de valori. Hotelul ofera gratuit parcare privata interna si contra cost serviciu de spalatorie-calcatorie si transfer la/de la aeroport. Atmosfera intima este sigurata si in barul intern rezervat exclusiv oaspetilor hotelului. In tariful camerei este inclus mic dejunul.

Descriere camere101- OLIVIA apartament de culoare rosie, cu dormitor cu pat matrimonial si salon cu fotoliu extensibil pentru un al trei-lea oaspete, cu vedere in curtea interioara si acces la terasa. Apartamentul e dotat cu minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi, safe. In camera pot fi admirate copii ale tablourilor lui Fernando Botero. Tarif camera 51 euro. 220 lei

102- CASSIO camera suite de culoare verde,cu pat matrimonial si fotoliu extensibil pentru un al trei-lea oaspete, dotata cu minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi, safe. In camera pot fi admirate copii ale tablourilor lui Gustav Klimt. . Tarif camera 39 euro. 170 lei

103 OFELIA camera suite de culoare albastra,cu pat matrimonial si fotoliu extensibil pentru un al trei-lea oaspete, dotata cu minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi, safe. In camera pot fi admirate copii ale tablourilor lui Pablo Picasso. . Tarif camera 39 euro.

104 PARIDE camera suite de culoare verde, spatioasa si relaxanta, dispune de o zona de noapte dotata cu pat matrimonial si o zona de zi cu canapea doua locuri si fotoliu extensibil. Camera dispune de minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi, safe. In camera pot fi admirate copii ale tablourilor lui Diego Rivera
. Tarif camera 41 euro.

105- OTELLO camera suite, de culoare rosie, foarte eleganta , cu vedere in curtea interioara, dispune de minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi, safe. In camera pot fi admirate copii ale tablourilor lui Gustav Klimt. . Tarif camera 55 euro.

106- SIR JOHN camera suite, de culoare rosie, foarte spatioasa si vesela , cu vedere in curtea interioara, dispune de minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi, safe. In camera pot fi admirate copii ale tablourilor lui Kandinsky. Tarif camera 60 euro.

201- POMPEO camera suite, mansardata, in nuante calde de galben , dispune de o zona de noapte dotata cu pat matrimonial si o zona de zi pentru reuniuni si momente de relaxare.. Camera dispune de minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi . In camera pot fi admirate copii ale tablourilor lui Joan Miro. . Tarif camera 38 euro.

202- ANTIOCO camera suite mansardata, in nuante de maro si auriu, dispune de o zona de noapte romantica, dotata cu pat matrimonial cu baldachin si o zona de zi . Camera dispune de minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi . In camera pot fi admirate copii ale tablourilor lui Gustav Klimt. . Tarif camera 55 euro.

203-CLEOPATRA camera suite mansardata, in nuante de maro si auriu, dispune de o zona de noapte romantica, dotata cu pat matrimonial cu baldachin si o zona de zi . Camera dispune de minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi . In camera pot fi admirate copii ale tablourilor luI Kandinsky. . Tarif camera 55 euro.

204-ORAZIO camera duplex mansardata cu scara interioara, dispune in zona superiora de pat matrimonial, iar jos zona de zi. Camera e dotata cu minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi. In camera pot fi admirate copii ale tablourilor lui Gustav Klimt. . Tarif camera 39 euro.


205- MERCUZIO camera duplex mansardata cu scara interioara, dispune in zona superiora de pat matrimonial, iar jos zona de zi. Camera e dotata cu minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi. De asemenea, camera e dotata si cu fotoliu extensibil pentru un al trei-lea oaspete In camera de culoare albastra pot fi admirate copii ale tablourilor lui Amedeo Modigliani. . Tarif camera 55 euro.

206 PRIAMO camera duplex mansardata cu scara interioara de culoare albastra, dispune in zona superiora de pat matrimonial, iar jos zona de zi. Pentru confortul si relaxarea oaspetilor nostri camera e dotata cu baie cu cada cu hidromasaj, feon, minibar, tv prin cablu, internet wi-fi In camera pot fi admirate copii ale tablourilor lui Paul Gauguin. . Tarif camera 53 euro.

207 AMLETO apartament duplex, cu scara interioara, ideal pentru o familie de patru persoane , compusa din doua dormitoare nedecomandate in partea superioara mansardata si salon in partea de jos. Camera e dotata cu minibar, baie cu dus, feon, tv prin cablu, internet wi-fi. In apartamentul de culoare albastra pot fi admirate copii ale tablourilor Tamarei de Lempicka. . Tarif camera 60 euro.

208 TIMOTEO camera duplex, , in nuante calde de galben relaxant , mansardata, cu scara interioara, dotata cu baie cu cada cu hidromasaj, , feon, tv prin cablu, internet wi-fi. Aici pot fi admirate copii ale tablourilor lui Gustav Klimt. . Tarif camera 39 euro.


Ultima actualizare : 06.01.2014
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site