Pensiunea Pasul Caprioarei 3*** Poiana Marului (BV)

Pensiunea Pasul Caprioarei 3*** din Poiana Marului (BV)

Capacitate totala: 16 locuri in 8 camere
Adresa : Poiana Marului (BV), Str. Piscul Ioanei Nr.1082 Poiana Marului, la 7 km de Zarnesti, jud. Brasov
Web: 
0720.019.201 5445

Descriere Pensiunea Pasul Caprioarei 3***

Ofera o imagine panoramica a zonei Plaiul Foii cu Muntii Piatra Craiului si Bucegi.

Pensiunea Pasul Caprioarei se afla in localitatea Poiana Marului, Masivul Piatra Craiului, zona Plaiul Foii la granita cu Muntii Persani, langa Zarnesti, Judetul Brasov in Tara Barsei, la 12 km de Rasnov, 25 km de Poiana Brasov, 20 de km de Brasov si 16 km de Bran.

Inaugurata in mai 2009, pensiunea va ofera servicii de cazare in 8 camere duble, spatioase dotate cu baie proprie, incalzire centrala, balcon si televizor.

La parter se afla sala de mese si camera de zi de tip “open space” – 90 mp, complet utilata: Televizor Lcd, combina muzicala, vesela, tacamuri, cuptor cu microunde, filtru pentru cafea, sandwich maker, doua frigidere, vitrina frigorifica.

Acces la internet gratuit.

Acces la bucataria complet utilata, aflata la demisol, dotata cu doua aragaze si vesela necesara.

Curtea spatioasa, dispune de parcare, foisor, gratar si plita traditionala, terasa, ideala pentru recreatie si loc de joaca pentru copii.

Pensiunea va ofera posibilitatea relaxarii si confortul de acasa in mijlocul naturii, intr-un peisaj montan deosebit.

Cai de acces:
Drumul de acces porneste din localitatea Poiana Marului aflata pe Dn 73a, este in urcare pana la 800 m, pietruit, forestier, avand o distanta de numai 900 metri. La cerere transportul este inclus pe distanta mentionata.

Imprejurimi:

Wolf Park Adventure, parc de aventura, situat in orasul Zarnesti, la 10 minute fata de pensiune, a fost realizat pe un teren cu o suprafata de 5 hectare.
Wolf Park Adventure dispune de 4 trasee de dificultate progresivă şi 6 tiroliene, lungimea totală a acestora fiind de aproximativ 2.000 m

1. Traseul Galben – pentru copii sub 10 ani, în lungime de 320 m,

2. Traseul Verde – dificultate «uşor spre medie» – participanţi mai mari de 10 ani, – în lungime de 380 m

3. Traseul Rosu – solicită forţă şi energie – gradul de dificultate «mediu greu» – lungime 500 m

4. Traseul Negru – grad dificultate «dificil – extrem», adrenalină la maxim – lungime 590 m.

Plaiul Foii, Rezervatia naturala Piatra Craiului, Prapastiile Zarnestiului, Cetatea Rasnovului, Biserica Evanghelica din Ghimbav, Castelul Bran, Cheile Rasnovei, Brasov, Poiana Brasov, drumetii si trasee de urcare in Piatra Craiului amintim Prapastiile Zarnestilor, Fantanile Domnilor si Fantana lui Botorog, La Zaplaz, Cerdacul Stanciului, Pestera Stanciului, Moara Dracului, Marele Grohotis, acces catre Cheile Dambovicioarei si Pesterea Dambovicioarei, drumetii catre Fagaras, Bucegi.

Manastirea rupestra Sinca Veche cunoscuta mai mult sub denumirea de "Templul Ursitelor", locasul de cult se banuieste ca are o vechime de aproximativ 7. 000 de ani si se presupune ca ar fi apartinut aceleiasi civilizatii care a intemeiat "Templul Alb" din Insula Serpilor.
Ultima actualizare : 04.08.2016
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site