Pensiunea Casa Ana Verde 3*** Predeal

Pensiunea Casa Ana Verde Coordonate GPS:   45.4990527, 25.5738452
Localitatea: Predeal
Distanta fata de gara: 0.63 km
Distanta fata de centrul orasului: 1.05 km
Distanta fata de partia de ski : 1.7 km

Pensiunea Casa Ana Verde 3*** din Predeal

Capacitate totala: 42 locuri in 14 camere
Adresa : Predeal, Str. M. Saulescu, nr. 2bis
0744.813.233 2131

Descriere Pensiunea Casa Ana Verde 3***

Pensiunile Casa Ana sunt situate in Predeal, pe DN1, in trei locatii, una asigurand un confort de 3 stele (rosu), amplasata in centrul orasului Predeal, a 2-a, de 3 stele (verde), amplasata la 3 minute fata de partiile de schi Clabucet iar cea mai noua dintre pensiuni, Alexia, de 4 stele, amplasata intr-o zona pitoreasca si linistita pe strada Caprioarei (in spatele sediului BRD Predeal).

Pensiunile au finisaje moderne, adica tamplarie pvc cu geamuri termopan, gresie, scarile au balustrada din inox, centrala proprie (apa calda si caldura permanent in sezonul rece).

Pensiunea turistica Casa Ana de 3 stele (verde) este amplasata in apropierea partiei de schi alpin din Predeal, la drumul national DN1. La parterul imobilului se gaseste un restaurant si bar categoria I-a, unde se servesc de la preparate traditionale, la preparate internationale precum pizza, spaghete, etc.

Pensiunea turistica Casa Ana de 3 stele (rosu), este amplasata in centrul orasului, langa Primaria Predeal, la drumul DN1. Pensiunea are finisaje moderne, adica tamplarie pvc cu geamuri termopan, gresie, scari cu balustrada din inox, centrala proprie (apa calda si caldura permanent in sezonul rece) si o bucatarie.

La parterul imobilului se gaseste un magazin non-stop, de unde turistii pot cumpara produse alimentare, nealimentare, suveniruri, etc.

Pensiunea CASA ANA 3-ALEXIA de 4 stele (galben) este amplasata intr-o zona pitoreasca si linistita pe strada Caprioarei nr.38A (in spatele sediului BRD Predeal).

Aici poate fi ascultat susurul izvoarelor naturale ce sunt captate in curte, iar padurea din jur ofera un aer curat si ozonat. In 5 minute poti ajunge la gara sau in centrul orasului, iar in 7 minute la pirtia Clabucet.

Pensiunea dispune de o sala de fitnes, o bucatarie, un living, o sala de conferinta si un numar de 8 camere dispuse astfel: 2 camere duble, 2 camere duble cu canapea extensibila, 2 garsoniere si un apartament cu 2 dormitoare.
Ultima actualizare : 24.03.2010
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2023 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site