Pensiunea SELECT 2 3*** Predeal

Pensiunea SELECT 2 3*** din Predeal

Telefon Pensiunea SELECT 2 3***: 0268 *** *** Arata numarul de telefon

(Persoana contact: Tiplic Liliana)
Capacitate totala: 30 locuri in 14 camere
Adresa : Predeal, Soseaua Nationala numarul 60 predeal
0268.456.579 / 0724.106.448 8298

Preturi Pensiunea SELECT 2 3***

9 Sep 2019 - 30 Nov 2019  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera dubla
140 RON
Camera tripla
190 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. Toata pensiunea : 1500 RON/ noapte. Tarifele variaza in functie de sezon,sarbatori(Craciun, revelion ,Paste) si numarul de zile de cazare. Acceptam bonuri si carduri de vacanta. Cazarea se face pe minim 2 nopti, exclus in perioada sarbatorilor.

Descriere Pensiunea SELECT 2 3***

Vila EDB Select din Predeal, județul Brașov, este o pensiune recent construită - in anul calendaristic 2019, fiind situată la aproximativ 1,7 km de Partiile de ski Cocoș și Clăbucet, vis-a-vis de stația Peco OMV. Tot in apropiere de pensiune, se află și alte două importante puncte de reper, reprezentative, și anume Partia Șorica - una dintre cele mai bune și căutate partii de ski din Azuga, aflată la 8 km distanță de Vila EDB Select; dar și Paraul Rece la 6 km de aceasta.

Vila vă oferă 14 camere spațioase și confortabile, cu o capacitate in jur de 30 - 32 de locuri, cu băi proprii, dispuse pe 3 nivele după cum urmează: la etajul 1 se regăsesc 2 camere triple, la etajul 2 sunt 6 camere duble cu balcon, iar la etajul 3 tot 6 camere duble, dintre care 4 au balcon. Ambele locații deținute de proprietari - Vila EDB Select și Vila Select au in total 39 de camere, cu o capacitate in jur de 90 - 100 de locuri, camerele fiind mobilate cu 2, 3 sau 4 paturi.

Unitatea de cazare - Vila EDB Select dispune de o sală de mese, cu o bucătărie dotată și complet utilată (chiar și cu frigidere pentru turiști), ce are o capacitate de 30 - 32 de locuri; foișor pentru 14-16 persoane cu frigider (se poate incălzi pe timpul iernii).

De asemenea, vă punem la dispoziție o terasă acoperită cu mobilier rustic, un grătar in curte și o vatră cu disc sau ceaun. Autoturismul il puteți lăsa fără griji, in parcarea proprie (adică a pensiunii) ce este luminată pe timpul nopții.
Primim carduri și tichete de vacanță. De preferat, solicitarea de cazare să fie de minim 3 nopți !

Pentru grupuri organizate, se asigură transport de la gară versus la gară totodată.
Se pot planifica din timp, evenimente importante din viața personală, cat și in plan profesional, precum zile onomastice, nunți, botezuri sau tabere și teambuildinguri - cu tarife negociabile.

Timpul liber il puteți petrece, vizitand obiective turistice din zonă, precum:
- Castelul Bran, aflat la 34 de km distanță de Vila EDB Select;

- Biserica Neagră din Brașov la 25 km;

- Cetatea Rașnov la 23 de km;

- Castelul Cantacuzino din Bușteni, la 12 km;

- Peștera Tamina la doar 10 km de pensiune;

- Peștera Dambovicioara la 67 de km depărtare;

- Canionul 7 Scări la 20 de km.
!!! Notă importantă: organizăm excursii pentru minim 8 persoane, la punctele de atracție turistică, mai sus menționate, precum și altele din oferta noastră.
Ultima actualizare : 14.08.2019
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site