Apasati pe imagini pentru vizualizare
Infiintat ca rezultat a 30 de ani de experienta teatrala, a dorintei Doinei Migleczi si a trupei sale, Teatrul Ariel este o institutie culturala deosebita, un teatrul de repertoriu care si-a castigat statutul de Teatru Municipal prin spectacole realizate in beneficiul comunitatii locale.
Denumit si "Teatrul din ZAvoi", Teatrul Ariel are un repertoriu vast, acoperind o gama larga de preferinte: piese din dramaturgia autohtona (Caragiale) si din literatura universala (Cehov), precum si autori contemporani (Matei Visniec).
Teatrul Municipal Ariel continua sa inoveze, oferind forme alternative de spectacol pe scena clasica si in spatii neconventionale, inscriindu-le in spiritul avangardist care-l caracterizeaza.
Disponibilitatea de a sustine spectacole in limbi de circulatie europeana (franceza, engleza, italiana), face ca spiritul Ariel-ului sa cucereasca un public tot mai divers, aflat pe orice meridian
Teatrul "Ariel" din Ramnicu Valcea este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Valea Oltului, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Teatrul "Ariel" din Ramnicu Valcea
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Ramnicu Valcea
Coordonate GPS: 45.095307,24.369085
Muzeul de Arta se desfasoara intr-o casa cu o structura arhitectonica specifica, construita in 1940 de arhitectii Gheorghe Simotta si Nicolae Lupu, ambii de orientare neoromaneasca.
Spatiul eclectic
Manastirea Dintr-un lemn este situata in judetul Valcea, la aproximativ 25 km sud de orasul Ramnicu Valcea si 10 km nord de localitatea de Babeni, pe valea raului Olt.
Manastirea Dintr-un lemn a fost
O foarte veche constructie bisericeasca din Ramnicu Valcea este Biserica Buna Vestire, cu o datare din vremea lui Mircea Voda (1386 - 1418) sau Mircea Ciobanul (1545 - 1552).
Biserica a fost rezidit
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu nr. 23, Ramnicu Valcea, 1000
Telefon: 0250 735 380
Muzeul de Istorie a Judetului Valcea se afla in cladirea fostei „Scoli cu ceas”, unul dintre simbolurile orasului si prezinta colectii de pe Valea Oltului din perioada antica si pana in prezent.
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.