Pensiunea Terra Rosa 3*** Runcu

Pensiunea Terra Rosa Coordonate GPS:   45.1205832379, 23.1251014354
Localitatea: Runcu
Distanta fata de gara: 15.17 km
Distanta fata de centrul orasului: 1.67 km

Pensiunea Terra Rosa 3*** din Runcu

Capacitate totala: 12 locuri in 6 camere
Adresa : Runcu, Gorj
Web: 
0745.527.262 / 0740.180.228 6203

Descriere Pensiunea Terra Rosa 3***

DESPRE NOI
Aici, in intariturile acestea zidite de Dumnezeu,in Muntii Gorjului care isi cresteaza, pe albastrul-inchis al cerului, varfurile lor inalte, negre, neregulate,iar poalele si le revarsa intr-un amestec de pamant rosu (TERRA ROSA) si stanca cenusie, in soptitul izvoarelor si in freamatul codrilor, si unde nu e parau, nici plai de care sa nu fie legata o amintire scumpa sufletului nostru, am ridicat PENSIUNEA TERRA ROSA pentru iubitorii de liniste, de aer curat si de natura frumoasa. Va invitam sa gustati din farmecul acestui colt de rai.

BUN VENIT LA PENSIUNEA TERRA ROSA
Si larg deschidem poarta grea de stejar , calatorului intors la natura si care va descoperi carari care unesc pe vesnicie sufletele oamenilor. Putem gazdui 12 drumeti in 6 camere cu bai proprii, si le putem servi bucate alese oltenesti.
La noi acasa toate te-nveselesc: aerul curat, freamatul frunzei de stejar, cantecul pasarilor, casele albe, infatisarea mandra si voiniceasca a gospodarilor, chipul ruman si luminos al satenilor.

In podul casei avem camasile albe, cusute cu arnici si cu fluturi, maramele-nvarstate de borangic, scurteicile-nflorite si sumaiesele cu ciucuri, valnicele de lana negre, vargate cu rosu, betele-nguste, cusute cu margele, itarii de dimie alba, un razboi de tesut, s-un gherghef, s-o furca de tors, si multe alte scule de-ale gospodariei de odinioara.

ATRACTII TURISTICE
Cum iesim din vatra satului coboram dealul si cotim la stanga si in fata noastra se ridica un munte inalt si drept ca un zid, de crezi c-aici e sfarsitul lumii. Ne-apropiem, si deodata, la o cotitura, ni se deschide, printre doua stanci colturoase, intrarea inlauntrul muntelui, cheia adanca si ingusta a Sohodolului. E racoare, si vuietul apei rasuna.

De pe fundul acestei prapastii ne uitam cu groaza-n sus la namilele de stanci aninate de peretii cheii ca niste dihanii ce stau la panda, gata sa se prabuaeasca peste noi.
La 15 minute de mers cu masina ,pe varful unei stanci fioroase, iti apare, in toata fantastica ei maretie, manastirea Tismana, cu zidurile ei indraznete, cu turnurile ei inalte de castel din timpurile vechi. Te uiti inmarmurit, ca la o minune, si nu stii bine de-i aieve, ori e-n vis.
Si alte locuri frumoase ai sa mai descoperi daca ajungi prin partile noastre. Iti enumaram o cateva din ele si promitem sa te indrumam sa le privesti ca sa iti umpli sufletul de liniste si bucurie.

Manastirea Lainici, Manastirea Polovragi, Manastira Visina, Cheile Oltetului, Defileul Jiului, Cheile Corcoaiei, Pestera Muierilor, Pestera Polovragi, Traseul Transalpina, Statiunea Ranca, Baile Sacelu, Ansamblul Casa Memoriala Constantin Brancusi, Monumental Constantin Brancusi din Tg-Jiu, Muzeul Arhitecturii Populare Gorjene Curtisoara, si multe multe altele...
Ultima actualizare : 03.07.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site