Cabana Dealul Runcului Salciua

Cabana Dealul Runcului din Salciua

Capacitate totala: 18 locuri in 5 camere
Adresa : Com. Salciua, sat. Dumesti, nr. 466A, jud. Alba
0745.071.897 7729

Descriere Cabana Dealul Runcului

Situată la o aruncătură de privire depărtare de inima comunei Sălciua, acolo unde porneşte în pantă drumul asfaltat al Runcului, în intimitatea unei zone liniştite deosebit de pitorească, într-o grădină cu multă vegetaţie, cu vedere larg deschisă către cele patru zări, această unitate turistică îi oferă celui ajuns aici o splendidă privelişte, ce-i încântă privirea şi-i înnobilează sufletul.

La intrare în rezervaţia naturală (15.000 mp) destinată în exclusivitate Casei „Dealul Runcului”, îi stă turistului la îndemână o parcare încăpătoare pentru 10 - 15 autoturisme.

În intimitatea spațiul natural dimprejurul acestei unități turistice este interzisă intrarea oricărui mijloc poluant chimic sau fonic. În interiorul acestui discret spațiu, situat în ascunzișul unui crâng fără umblare, unde se aude numai freamătul copacilor dimprejur, glasul păsărilor și zumzetul albinelor, au acces numai cei ajunşi aici cu gândul şi cu dorinţa de a petrece câteva zile şi nopţi în linişte deplină, de preferinţă familii sau grupuri de oameni aşezați în rânduieli paşnice, prin conduita lor să nu tulbure în nici un fel viaţa păsărilor zburătoare ce-şi au cuibul în această gură de rai, vietăţi stăpâne asupra crângurilor din vecinătate.

Construcţii care alcătuiesc un mic spaţiu turistic, în marea lor parte realizate din lemn, material ecologic, într-o zonă la fel de ecologică, inclusiv din punct de vedere fonic. Un concediu, o săptămână sau numai câteva zile şi nopţi trăite în aerul tare şi curat, în pacea şi liniştea deplină a acestui crâng, îţi fortifică forţele fizice şi te ajută să-ţi regăseşti echilibrul zdruncinat de viaţa tumultoasă a oraşului.

Mai cu seamă dacă iei în tălpi drumurile şi cărările care duc la numeroasele puncte turistice din vecinătate, cât şi alte locuri inedite, ce stau la îndemâna celor ajunşi aici.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 20.08.2015
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site