Pensiunea Violeta 3*** Saschiz

Pensiunea Violeta 3*** din Saschiz

Capacitate totala: 16 locuri in 6 camere
Adresa : Saschiz, jud. Mures (DN13 / E60 Km 90 600)
0749.572.099 / 0265.711.837 7643

Descriere Pensiunea Violeta 3***

Poziţionată strategic, la aproximativ o jumătate de km de intrarea în localitatea Saschiz dinspre Braşov, cu acces direct în curte de la drumul european DN13-E60, PENSIUNEA VIOLETA oferă turiştilor o frumoasă vedere asupra Cetăţii de refugiu din Saschiz şi a cadrului natural deosebit al zonei, caracterizat prin biodiversitate.

Într-o ambianţă rustică şi elegantă, PENSIUNEA VIOLETA oferă cazare la preţuri accesibile şi servicii de calitate, punând la dispoziţie 6 camere duble (tip twin sau cu pat matrimonial), modern mobilate şi dotate cu televizor, baie proprie, încălzire centrală, internet, televiziune prin satelit.

Servirea mesei se face în salonul pentru mic dejun, cu o capacitate de 20 de locuri. La noi, mâncarea e ca la mama acasă!

Dispunem şi de o sală de conferinţe, dotată cu toate echipamentele necesare, cu o capacitate de 80 locuri, precum şi de o sală de recreere special amenajată pentru jocul de tenis de masă şi diverse jocuri "de masă".

Alte dotări: spaţii verzi şi luciuri de apă (aviz pescarilor amatori!) în curtea pensiunii, terasă de vară, parcare interioară iluminată pe timpul nopţii - minim 20 locuri.

PENSIUNEA VIOLETA: un loc ideal pentru relaxare, confort şi ospitalitate, în armonie cu natura şi obiceiurile locului.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 16.09.2016
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site