Hotel President 4**** Scornicesti

Hotel President 4**** din Scornicesti

Capacitate totala: 64 locuri in 32 camere
Adresa : Scornicesti, jud. Olt
0249.464.043 / 0725.879.079 5355

Preturi Hotel President 4****

20 Ian 2020 - 20 Iul 2020  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera single
180 RON 180 RON
Camera dubla matrimoniala
220 RON 220 RON
Camera dubla
220 RON 220 RON
Apartament
700 RON 700 RON
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte.

Descriere Hotel President 4****

Hotel PRESIDENT, construit dupa cele mai inalte standarde hoteliere, este considerat unul dintre cele mai bune hoteluri din zona Slatina si din judetul Olt.

Hotel PRESIDENT a fost reinaugurat in 2008, dupa ample lucrari de modernizare.

Hotel PRESIDENT a fost construit in vremea regimului comunist sub numele de Hotel Stejarul, nume dedicat fostului presedinte nascut in Scornicesti, se gaseste pe drumul european E-70, intre localitatile Pitesti si Slatina, intr-un decor natural de un pitoresc deosebit, langa Scornicesti.

Prin dotarile si serviciile pe care le ofera, Hotel PRESIDENT doreste sa impuna standarde noi in ceea ce priveste cazarea in hoteluri in zona Slatina si judetul Olt.Camerele single si duble ofera cazare la standarde unice in zona Slatina.

Apartamentele dispun de suprafete de cazare langa Slatina generose, fiind structurate intr-un spatiu de odihna si un spatiu de petrecere a timpului liber, unde se pot organiza si intilniri.

Apartamentul PRESIDENT, format din doua dormitoare, camera de zi - living, doua bai, jacuzzi, , sauna, ofera cazare langa Slatina la standardele unui hotel de patru stele.

Hotelul PRESIDENT are in dotare doua restaurante cu o capacitate totala de 1.000 de locuri (800 in saloane si 200 pe terasa):
? Restaurant PRESIDENT, situat la parterul complexului, are o capacitate de 550 locuri in saloane si 200 de locuri pe terasa, fiind unul dintre cele mai mari complexe restaurant din zona Slatina si din judetul Olt.
? Restaurant ROYAL OAK, situat la etaj, are o capacitate de 250 de locuri in saloane.

In cele doua restaurante pot fi organizate evenimente festive: nunti, botezuri, aniversari, petreceri, evenimente corporate, team building, seminarii, conferinte de presa, lansari de servicii si produse, cocktailuri. In restaurantele Hotelului President preparatele sunt pregatite cu grija de un maestru bucatar, ceea ce le califica drept delicatesuri.

Complexul PRESIDENT Scornicesti are in dotare un bar & lounge, unde va puteti relaxa savurand una din specialitatile barmanului nostru, impreuna cu o cafea espresso .

Sunt bineveniti si cei aflati in tranzit spre Slatina sau dinspre Slatina, care vor gasi aici, la bar & lounge de la Hotel President Scornicesti, un loc de popas, de odihna si de relaxare inainte de a-si continua calatoria.

Hotelul PRESIDENT are in dotare un centru de conferinte unde pot fi organizate conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, prezentari de produse sau servicii langa Slatina. Sala poate gazdui 200 de persoane si dispune de instalatii specifice: sonorizare, retroproiector. Prin dotari si servicii, acest centru de conferinte este unic in felul lui in zona Slatina si in judetul Olt.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 17.01.2020
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site