Hotel President 4**** Scornicesti

Hotel President Coordonate GPS:   44.588389, 24.548922
Localitatea: Scornicesti
Distanta fata de gara: 13.13 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.13 km

Hotel President 4**** din Scornicesti

Capacitate totala: 74 locuri in 36 camere
Adresa : Scornicesti, jud. Olt
0735.810.810 5355

Descriere Hotel President 4****

Hotel PRESIDENT, construit dupa cele mai inalte standarde hoteliere, este considerat unul dintre cele mai bune hoteluri din zona Slatina si din judetul Olt.

Hotel PRESIDENT a fost reinaugurat in 2008, dupa ample lucrari de modernizare.

Hotel PRESIDENT a fost construit in vremea regimului comunist sub numele de Hotel Stejarul, nume dedicat fostului presedinte nascut in Scornicesti, se gaseste pe drumul european E-70, intre localitatile Pitesti si Slatina, intr-un decor natural de un pitoresc deosebit, langa Scornicesti.

Prin dotarile si serviciile pe care le ofera, Hotel PRESIDENT doreste sa impuna standarde noi in ceea ce priveste cazarea in hoteluri in zona Slatina si judetul Olt.

Hotelul PRESIDENT ofera cazare in zona Slatina, cazare la 10 minute de Slatina in:

• 30 de camere duble cazare in zona Slatina
• 10 camere single cazare in zona Slatina
• 3 apartamente cazare in zona Slatina
• apartamentul President, a carui destinatie initiala a fost sa ofere cazare familiei Ceausescu in zona Slatina.

Camerele single si duble ofera cazare la standarde unice in zona Slatina.

Apartamentele dispun de suprafete de cazare langa Slatina generose, fiind structurate intr-un spatiu de odihna si un spatiu de petrecere a timpului liber, unde se pot organiza si intilniri.

Apartamentul PRESIDENT, format din doua dormitoare, camera de zi - living, doua bai, jacuzzi, sala de fitness, sauna, ofera cazare langa Slatina la standardele unui hotel de patru stele.

Hotelul PRESIDENT are in dotare doua restaurante cu o capacitate totala de 1.000 de locuri (800 in saloane si 200 pe terasa):
• Restaurant PRESIDENT, situat la parterul complexului, are o capacitate de 550 locuri in saloane si 200 de locuri pe terasa, fiind unul dintre cele mai mari complexe restaurant din zona Slatina si din judetul Olt.
• Restaurant ROYAL OAK, situat la etaj, are o capacitate de 250 de locuri in saloane.

In cele doua restaurante pot fi organizate evenimente festive: nunti, botezuri, aniversari, petreceri, evenimente corporate, team building, seminarii, conferinte de presa, lansari de servicii si produse, cocktailuri. In restaurantele Hotelului President preparatele sunt pregatite cu grija de un maestru bucatar, ceea ce le califica drept delicatesuri.

Complexul PRESIDENT Scornicesti are in dotare un bar & lounge, unde va puteti relaxa savurand una din specialitatile barmanului nostru, impreuna cu o cafea espresso si prajituri sau produse de patiserie cu specific frantuzesc.

Sunt bineveniti si cei aflati in tranzit spre Slatina sau dinspre Slatina, care vor gasi aici, la bar & lounge de la Hotel President Scornicesti, un loc de popas, de odihna si de relaxare inainte de a-si continua calatoria.

Hotelul PRESIDENT are in dotare un centru de conferinte unde pot fi organizate conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, prezentari de produse sau servicii langa Slatina. Sala poate gazdui 200 de persoane si dispune de instalatii specifice: sonorizare, retroproiector. Prin dotari si servicii, acest centru de conferinte este unic in felul lui in zona Slatina si in judetul Olt.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 30.01.2013
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site