Pensiunea Costandel Ioan 2** Sibiel

Pensiunea Costandel Ioan Coordonate GPS:   45.794818, 23.886309
Localitatea: Sibiel
Distanta fata de gara: 5.31 km
Distanta fata de centrul orasului: 1.51 km

Pensiunea Costandel Ioan 2** din Sibiel

Capacitate totala: 10 locuri in 5 camere
Adresa : Sibiel, Str Principala nr 29
0746.343.639 4948

Descriere Pensiunea Costandel Ioan 2**

Pensiunea Costandel este asezata pe una din stradutele serpuitoare si linistite ale Sibielului.

Pensiunea Costandel se ofera ca oaza de intimitate si liniste pentru toti cei sositi din spatiile aglomerate ale oraselor. Orice urma de zgomot dispare odata intrati pe portile construite pe modelul traditional, inalte si solide ale pensiunii. Gazdele se lauda cu 5 camere noi, amenajate dupe standardele europene, dar respectand gustul simplitatii, combinand parfumul lemnului proaspat taiat al satelor de munte si confortul de acasa.

Satul Sibiel, situat la numai 20 km de Sibiu, urmeaza cuminte siragul de sate care se desprind de soseaua nationala, brazdand poalele muntilor Fagaras. Sibielul este un loc cu parfum istoric si cu o istorie scrisa incepand cu secolul XIV. Varstele satului sunt cunoscute in documentele istorice, în numar de trei: Etapa Cetatii (secolul XIV), locuitorii spunand despre Cetate ca aici si-ar fi ascuns odinioara Decebal comorile, de teama lui Traian; Etapa Manastirii (inceputul secolului XVIII), moment in care Sibielul e recunoscut ca fiind scoala pentru preoti si dascali, nu in ultimul rand documentele vorbesc despre Etapa Bisericii cu hramul „Sfanta Treime” (tot in secolul XVIII).

Odata intrati in pensiunea Costandel va puteti izola de realitatea cotidiana, putand sa pastrati legatura cu aceasta prin accesul la internet, la telefonia fixa sau mobila.
Ultima actualizare : 20.10.2011
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site