Apartament Casa Mestesugarului - Apartament 3*** Sibiu

Apartament Casa Mestesugarului - apartament 3*** din Sibiu

Capacitate totala: 4 locuri in 1 camere
Adresa : Sibiu, SIBIU, STR. TARGUL PESTELUI, NR 9, AP 1
0735.663.135 8036

Descriere Apartament Casa Mestesugarului - Apartament 3***

Casa Meșteșugarului este o clãdire cu o bogatã incãrcãturã istoricã, ce dateazã de la inceputul sec. XVII. Este situatã foarte aproape de centrul orașului, intr-o zonã numitã ?Orasul Vechi?, renumitã pentru arhitectura medievalã, parte importantã din farmecul Sibiului.
Casa reunește intr-un decor plãcut și coerent, accentele istorice, dotãrile moderne și confortul necesar pentru relaxare, pentru un sejur memorabil. Proprietatea este formatã dintr-un apartament 2 camere( living si dormitor) și un studio spațios, unitãțile fiind complet separate, fiecare cu baie și bucãtãrie proprie.

In camere: Camerele sunt confortabile și foarte curate, decorate in tonuri calde și un stil chic, ce pãstreazã insã și elemente din construcția originalã, cum este zidul de caramidã, pentru a oferi o experiențã autenticã.
Atmosfera este una caldã și primitoare, locația fiind potrivitã atat pentru un city break romantic, pentru o calatorie alãturi de familie și prieteni sau pentru cei aflați intr-un business trip.
Apartamentul reunește in interior piese elegante din fier forjat, vechi și noi, drept simbol al rezistentei acestei construcții in fața timpului.
Toate camerele oferã TV noi cu ecran plat, acces prin cablu, facilitate de calcat, iar bãile sunt dotate cu uscatoare de pãr și articole de toaletã gratuite. Fiecare bucãtãrie este complet utilatã, beneficiind de prãjitor de pãine, cuptor cu microunde, plitã electricã, fierbãtor de apã și filtru de cafea.
Accesul Wi-Fi este gratuit.
Ultima actualizare : 09.05.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2021 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site