Motel Corsa 3*** Sighisoara

Motel Corsa 3*** din Sighisoara

Capacitate totala: 51 locuri in 23 camere
Adresa : Sighisoara, jud. Mures
0745.653.433 / 0771.686.035 1869

Descriere Motel Corsa 3***

.La doar 2 km de Sighișoara din sensul giratoriu spre Tg-Mures găsești o locație liniștită cu o terasă tradițională și oameni buni ce-ți stau la dispoziție.

Am fugit de nebunia orașului și ne-am poziționat aici - nici prea aproape, nici prea departe, ci numai bine! Inconjurați de pădure și natură, te primim cu drag să te deconectezi de cotidian.

Pregătim pachete speciale de sărbători pentru ca tu să te bucuri de tradiția Ardealului și să guști din bunăstarea oamenilor de prin zonă.

Evenimentul tău este prioritatea noastră și ne bucurăm cand ne alegi - fie corporate, privat sau tematic.

Dacă vrei să vizitezi Sighișoara și imprejurimile te vom ajuta cu toate informațiile necesare. Pe seară te primim cu ceva bun din meniul nostru pentru ca tu să te simți ca acasă dar totuși departe de ea.

Pentru amatori și pasionații de călărie oferim cursuri de inițiere și perfecționare iar pentru avansați circuite călare pe trasee in grupuri de 2 pană la 5 persoane.

Suntem mari iubitori de natură și ne place și pescuitul iar in apropierea hotelului avem o baltă drăguță ce te imbie la relaxare. Ia undițele cu tine și facem de-o ieșire!

Plimbatul cu sania ori trăsura n-a fost nicicand mai frumos ca și pe Colinele Transilvaniei așa că ia-ți prietenii și/ori familia și hai la Sighișoara.

Dispunem de 50 de locuri de cazare - 25 de camere twin sau double cu băi individuale.

Restaurantul dispune de 120 locuri iar pe terasă facem să fie vreo 80 așa că fie dorești să savurezi preparate tradiționale, fie din bucătăria internațională, noi suntem pregătiți.


Motel Corsa organizeaza in conditii deosebite:
Evenimente Private:
-Nunti
-Botezuri
-Petreceri pentru copii
-Petrecerea burlacilor
-Zile de nastere
-Petreceri surpriza
-Karaoke party
-Banchet
-Majorat
-Balul bobocilor

Va asteptam!
Ultima actualizare : 21.01.2019
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site