Pensiunea La Castel 3*** Sighisoara

Pensiunea La Castel Coordonate GPS:   46.218267, 24.782188
Localitatea: Sighisoara
Distanta fata de gara: 1.31 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.79 km

Pensiunea La Castel 3*** din Sighisoara

Capacitate totala: 18 locuri in 9 camere
Adresa : Sighisoara, Str. Closca nr. 37, jud. Mures
0745.515.906 5612

Descriere Pensiunea La Castel 3***

Pensiunea La Castel este amplasată în una din regiunile turistice cele mai frumoase si mai incarcate de istorie din Transilvania, in Sighisoara, destinaţie turistica cu un peisaj idilic şi o tradiţie îndelungată pe harta turismului intern si international.

La baza Dealului Cetatii Pensiunea La Castel pe vremuri numita de catre locuitorii orasului si “Castelul din Cornesti” a fost special amenajată intr-o resedinta nobiliara înconjurată de intimitate, dar cu acces uşor şi rapid spre principalele puncte de atracţie din regiune, pentru a oferi turiştilor libertatea de a se bucura netulburaţi de peisajul mirific, fără a îngrădi oportunităţile de vizitare zilnică a obiectivelor turistice.

Pensiunea noastră se află la 500 m de Turnul cu Ceas, vechiul sediu al Primariei Orasului, Scoala si Biserica din Deal respectiv Dealul Lunca Postei, precum si de celelalte obiective turistice.
Oaspeţii noştri au în permanenţă la dispoziţie 18 de locuri de cazare, în 9 camere utilate cu mobilier şi accesorii de cea mai inalta calitate.

Teren si spatiu special amenajat de joaca pentru copii, parcare supraveghiata video, spatiu pentru gratar, loc pentru relaxare precum si celelalte facilitati.


Ultima actualizare : 11.06.2012
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site