Pensiunea AURELIA 3*** Siria

Pensiunea AURELIA Coordonate GPS:   46.2582154431, 21.6323636418
Localitatea: Siria
Distanta fata de gara: 2.78 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.83 km

Pensiunea AURELIA 3*** din Siria

Capacitate totala: 12 locuri in 6 camere
Adresa : Siria, STR. Tudor Vladimirescu 474 SIRIA - ARAD
0742.090.677 / 0742.578.612 8046

Descriere Pensiunea AURELIA 3***

Pensiunea noastrã și-a deschis porțile in decembrie 2016 și poate fi locul ideal atunci cand simțiți cã aveți nevoie de cateva zile de liniște, relaxare și voie bunã.
Așezatã in comuna Șiria, județul Arad, la poalele Munților Zãrandului, pensiunea se aflã la cațiva pași de drumul care ne conduce la ruinele Cetãții din Șiria. Fiind asfaltat, drumul panã la Cetate poate fi parcurs și cu mașina, insã adevãratul farmec al locului il descoperim parcurgand acest traseu pe jos și inspirand aerul curat. Peisajul este mai presus de cuvinte.
Coborand de la Cetate, ajungem in parcul central al comunei, unde ne așteaptã Castelul Bohuș, conac de campie, care este compus dintr-un singur corp, cu 30 de camere. Din anul 1960, castelul gãzduiește Muzeul Memorial Ioan Slavici. De asemenea, in incinta lui funcționeazã expoziția permanentã consacratã compozitorului Emil Monția. Pe aleile din jurul Castelului se aflã busturile lui Ioan Savici, Mihai Eminescu și Ioan Rusu-Șirianu și Monumentul Antoniei Bohuș. Tot in parc se aflã și Izvorul-heleșteu, cunoscut de foarte multã lume pentru apa foarte bunã.
O altã plimbare frumoasã, tot pe un drum asfaltat și de data aceasta, ne indreaptã in mijlocul naturii spre Mãnãstirea din Șiria, cu schitul de la Feredeu, de pe coama dealului.
Pensiunea noastrã poate fi locul dumneavostrã de odihnã inclusiv dupã o ieșire cu motocicleta, o plimbare cu bicicleta sau dupã o turã de jogging, pentru cã multitudinea traseelor montane reprezintã o adevãratã provocare pentru impãtimiții acestor sporturi.
Plimbandu-ne atat de mult pe dealuri, nu putem sã nu adulmecãm mireasma strugurilor. Șiria face parte din Podgoria Miniș-Mãderat, una dintre cele mai cunoscute zone viticole din Romania. La noi puteți gãsi cei mai aromați struguri și un vin de excepție.
Pensiunea Aurelia dispune de șase camere cu baie proprie, un living spațios, bucãtãrie utilatã cu aparaturã electrocasnicã de ultimã generație și acces gratuit la sala de fitness, biliard, tenis de masã etc.
De asemenea, pensiunea dispune de o curte spațioasã, respectiv o terasã primitoare și o livadã de pomi fructiferi.
Vã așteptãm cu drag!
Ultima actualizare : 15.06.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2021 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site