Pensiunea Top Demac 3*** Slanic Prahova

Pensiunea Top Demac 3*** din Slanic Prahova

Capacitate totala: 20 locuri in 8 camere
Adresa : Slanic Prahova, Str. Dorobanti nr. 22
0727.978.090 5215

Descriere Pensiunea Top Demac 3***

Situata la numai 2 minute de Baia Baciului, in orasul Slanic, judetul Prahova, departe de poluarea si zumzetul oraselor, la o altitudine de 450m, in apropierea padurilor de foioase si de brazi, pensiunea Top Demac va transpune intr-un cadru natural de o frumusete coplesitoare.

Aceasta se afla la 110 km distanta de Bucuresti si 40 km de Ploiesti avand in imprejurimi padurile de brazi si foioase si obiective turistice importante dar si obiective culturale.

Pensiunea Top Demac a fost deschisa in urma cu 3 ani in data de 15 iunie 2009. Aceasta este deschisa pe tot parcursul anului. Pensiunea ofera in acest moment doar servicii de cazare. Serviciile de masa sunt valabile doar in cazul in care sunt cerute inca din momentul in care se face rezervarea pentru intreaga unitate de cazare.

Pensiunea are un numar de 8 camere, fiecare avand pat dublu matrmonial. Camerele sunt dispuse cate 4 pe fiecare etaj, parterul fiind rezervat salii de mese cu bucutaria si receptia. La demisol pensiunea dispune de o sala de joaca unde se regaseste o masa de biliard, o alta pentru tenis de masa si de asemenea 3 aparate de fitness.
Ultima actualizare : 01.05.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site