Hotel Senator 3*** Slatina

Hotel Senator 3*** din Slatina

Capacitate totala: 28 locuri in 14 camere
Adresa : Slatina, Str. General Aurel Aldea, nr. 17, jud. Olt
0249.418.851 5330

Preturi Hotel Senator 3***

13 Iul 2019 - 31 Dec 2019  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera dubla
Mic dejun inclus
220 RON 200 RON
Camera single
Mic dejun inclus
200 RON
Apartament
Mic dejun inclus
310 RON
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte.

Descriere Hotel Senator 3***

Hotel Senator iese din tiparele unei facilitati de cazare conventionale, oferind un grad ridicat de confort si calitate a serviciilor. Avand la baza dorinta de a oferi raportul perfect intre calitate si pret, Hotel Senator egaleaza exigentele oricarui hotel de categoria 3 stele din Europa.

Echipa performanta formata la Hotel Senator are ca element central al activitatii zilnice clientul. Pentru noi satisfactia dumneavoastra conteaza, si facem tot posibilul pentru a reusi sa ne ridicam la standardele impuse nu atat de lege sau numarul de stele, cat mai ales de exigentele clientilor nostri.

Garantia unui tratament de calitate la Hotel Senator vine din precizia cu care aplicam o filosofia hoteliera de calitate la standarde occidentale. Clientii din intreaga lume aleg Hotel Senator la stationarea lor in Slatina, deoarece numai aici regasesc tratamentul corect aplicat la cele mai bune hoteluri din tarile natale.

Motto:
?Adevarata satisfactie apare atunci cand pe langa suma platita pentru serviciile prestate, clientul ofera o strangere de mana si un zambet in semn de multumire. Atunci stim clar ca am obtinut mai mult decat un client. Am castigat un viitor client. Si asta e cel mai important lucru pentru intreaga noastra echipa.? Prasacu Luchian, proprietar Hotel Senator.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 13.07.2019
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site