Vila Nagy Lak 3-7 3*** Sub Cetate

Vila Nagy Lak 3-7 Coordonate GPS:   46.454061, 25.397637
Localitatea: Sub Cetate

Vila Nagy Lak 3-7 3*** din Sub Cetate

Capacitate totala: 20 locuri in 10 camere
Adresa : Sub Cetate, Str. Principala, FN, jud. Harghita
Web: 
0744.615.452 4235

Descriere Vila Nagy Lak 3-7 3***

Pensiunile Nagy Lak sunt construite pe malul raului Tarnava Mare. Tarnava este cel mai important rau din zona Odorheiului.

Izvoreste din muntii Harghita, din poalele muntilor Sumuleu Mare, traversand orasul Odorhei, transformandu-se dintr-un rau repede de munti intr-unul mai domol in zona deluroasa, asigurand o zona ideala pentru pescuit celor ce locuiesc aici.

Mentiune: Deoarece cele 5 vile sunt identice, urmatoarea descriere este valabila pentru toate cazarile!

La parter se afla terasa, camera de zi, (televizor, Digi TV, CD player, Wireless Internet) sufrageria, bucataria (plita electrica, masina de spalat vase, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine) si baia (cada dus, chiuveta, WC) In cazul grupurilor mai numeroase fotoliul extensibil de langa semineu asigura odihna confortabila pentru doua persoane.

La etaj sunt doua camere duble, unde putem sa asiguram si cate o saltea de rezerva. Fiecare camera este dotata cu baie proprie (cada dus, chiuveta, WC) si balcon.

In total putem caza patru persoane (patru persoane pe paturi de rezerva).

Cladirile sunt construite din lemne si sunt izolate termic. Peretii sunt acoperiti cu lambriul. Caldura este asigurata de semineu (lemnele este asigurat), si de calorifere electrice. Mentiune: La pensiunile Nagy Lak toate incaperile pot fi incalzite. La alegerea spatiului de cazare potrivit, posibilitatea asigurarii continue a caldurii in incaperi devine un criteriu de departajare foarte important!
Pentru gatit se foloseste plita electrica. Farfuriile, vasele de bucatarie, tacamurile, paturile si lenjeria de pat sunt asigurate. Apa calda se obtine cu boiler electric. In fiecare vila aveti la dispozitie cate trei bai!
Ultima actualizare : 10.01.2011
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site