Pensiunea Alessia 4**** Suceava

Pensiunea Alessia 4**** din Suceava

Capacitate totala: 65 locuri in 27 camere
Adresa : Suceava, str. Ion Irimescu, jud. Suceava
0740.031.967 4989

Descriere Pensiunea Alessia 4****

Situata la circa 1 Km de resedinta de judet, municipiul Suceava, Pensiunea Alessia clasificata la categoria de 4 margarete, va ofera prin pozitia sa acces la peisaje deosebite precum si la diferite obiective datorita multitudinii de trasee turistice.

Pensiunea Alessia se prezinta ca locul ideal pentru relaxare, in week-end sau in vacante, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene pastratoare de traditii.

Aici te poti odihni intr-un pat confortabil, intr-o camera calduroasa in sezonul rece, iar vara poti fugi de toropeala marilor aglomeratii urbane.

Capacitatea de cazare a pensiunii consta in: 16 camere duble,9triple si 2 apartamente, fiecare avand baie proprie cu dus si apa calda permanent, minibar, TV.

Eleganta pensiunii noastre, calitatea serviciilor ori diversitatea posibilitatilor de petrecere a timpului liber ne plaseaza in topul preferintelor si al aspiratiilor turistilor ce \\"calca\\", plini de profunda si vie admiratie, meleagurile bucovinene, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat, in mijlocul unei naturi neatinse parca, cu oameni primitori, cu paduri in care mai salasluiesc inca ursul brun si rasul, pe pamantul Bucovinei, \\"Tara celor 1000 de manastiri\\".

Va asteptam!
Ultima actualizare : 25.09.2018
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site