Pensiunea Miriam 3*** Sura Mica

Pensiunea Miriam 3*** din Sura Mica

Capacitate totala: 20 locuri in 10 camere
Adresa : Sura Mica, Str. Intre Romani nr. 41 Șura Mică
0269.577.007 / 0744.540.736 5173

Descriere Pensiunea Miriam 3***

Situată in localitatea Șura Mică in apropierea lacurilor sărate de la Ocna Sibiului, departe de aglomerația urbană, Pensiunea Miriam este locul ideal de relaxare.

Pensiunea este cotată de Ministerul Turismului la standardul de trei margarete și dispune de 10 camere cu 20 de locuri de cazare twin și matrimoniale, cablu TV, telefon, internet wireless și prin cablu in fiecare cameră, salon pentru mic dejun, zonă lounge cu șemineu, parcare proprie, acces la terasă amenajată cu grătar, sobă, cuptor de paine, loc de joacă pentru copii și două muzee: muzeul țăranului roman și muzeul meșterului roman.

Ne-am propus să oferim nu numai servicii de calitate, intalnite la orice altă pensiune, ci și să inducem o stare interioară, avand astfel amenajate două mici coltișoare dedicate trecutului, ce ne cheamă să trecem cu gandul la frumusețea locurilor natale, la ale noastre rădăcini.

Pensiunea Miriam este totodată un punct de plecare spre diferite locații, cum ar fi: lacurile sărate de agrement de la Ocna Sibiului, spre orașul Sibiu (fosta Capitală Culturală in anul 2007) și pentru excursii și escapade montane, spre stațiunea de schi Păltiniș.
Ultima actualizare : 14.03.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site