Pensiunea Pensiune Han Maria 3*** Targu Neamt

Pensiunea Pensiune Han Maria 3*** din Targu Neamt

Capacitate totala: 12 locuri in 6 camere
Adresa : Targu Neamt, Sat Nemtisor, com. Vanatori, jud. Neamt
0753.634.032 / 0729.391.311 8182

Descriere Pensiunea Pensiune Han Maria 3***

Situat intr-o zona istorica deosebita Hanul Maria ofera o experienta de neuitat pentru turistii care viziteaza zona Targu Neamt. Situat intr-un cadru natural deosebit, langa Manastirea Neamtului, Hanul Maria ofera servicii de cazare turistilor aflati in tranzit sau popas.

Cele mai bune Servicii
Hanul Maria din zona Targu Neamt va ofera urmatoarele servicii: internet wireless, acceptare de animale, parcare, acces la bucatarie, room service, terasa, gratar, sala de mese, parc de joaca pentru copii, livada, frigider in han, tv in camera, baie in camera, incalzire si apa calda in vilisoare plus multe alte servicii doar pentru dumneavoastra.

Locatii Splendide
Iarna si-a facut simtita prezenta printr-o fulguiala timida, care ne-a insotit de la Targu-Neamt pana dincolo de satul Vanatori. In buza padurii, intr-un han ?stravechi? ne asteptau povestile aromate ale bucatelor moldave, asa cum odinioara le ?gustase? si Sadoveanu. Maria Bodron din Vanatori a gatit pentru valuri intregi de scriitori.

Hanul Maria din Vanatori Neamt va ofera cazare in zona Targu Neamt si cazare langa Manastirea Neamtului, plus un restaurant rustinc deosebit.

Dispunem de 12 de locuri de cazare in 6 vilisoare de lemn (casute spatioase din lemn, bine izolate termic si fonic) a cate 2 locuri de vilisoara. Vilisoarele au in dotare televizor, internet wireless, baie proprie si incalzire.
Pentru rezervari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0753 634 032 sau 0729391311.
Ultima actualizare : 19.04.2018
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site