Apasati pe imagini pentru vizualizare
Camera de Comert, Industrie si Agricultura din Timisoara a fost infiintata in anul 1850. Guvernul comunist a suspendat in anul 1949 functionarea sa.
A avut mai multe sedii, inainte de ridicarea Palatului din centrul orasului. S-a remarcat in dezvoltarea industriei, a comertului de export si a specialistilor din industria orasului.
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara a fost prima camera de comert teritoriala care si-a reluat activitatea in primele luni ale anului 1990. A aparut pe baza unei necesitati de coordonare a activitatii industriale si agricole, ce a cunoscut o dezvoltare rapida in aceasta perioada.
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Banat, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Timisoara
Coordonate GPS: 45.75251,21.22557
Sinagoga din Fabric este un lacas de cult evreiesc reprezentativ pentru orasul Timisoara, construit intre anii 1885-1889, in stil neo-maur.
Numele ii provine de la cartierul in care a fost construita
Biserica greco-catolica Nasterea Maicii Domnului a fost construita in anul 1765, in stil baroc austriac. A fost initial biserica romano-catolica, dar odata cu construirea noii biserici romano-catolice
Casa cu ax din Timisoara este situata in Piata Ionel C. Bratianu nr. 1 din Timisoara. Cladirea este renumita pentru axul de fier fixat la unghiul de intalnire al zidurilor, cu lungimea de 2,5 m lungim
Casa Contelui Mercy din Timisoara este situata pe actuala strada Proclamatia de la Timisoara si dateaza din secolul al XVIII-lea.
Cladirea apartine stilului arhitectural neoclasicist, initial fiind
Teatrul National Mihai Eminescu esre situat pe strada Alba Iulia nr. 2 din Timisoara si a fost ridicat intre anii 1872 - 1875.
Cladirea in care functioneaza teatrul este un monument arhitectural ce ap
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.