Pensiunea Hanul Razesilor 3*** Tupilati

Pensiunea Hanul Razesilor Coordonate GPS:   47.08228, 26.646538
Localitatea: Tupilati
Distanta fata de gara: 12.46 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.22 km

Pensiunea Hanul Razesilor 3*** din Tupilati

Capacitate totala: 54 locuri in 22 camere
Adresa : Tupilati, jud. Neamt DN 2 / E 85 / km 358
0730.608.141 3426

Descriere Pensiunea Hanul Razesilor 3***

Descriere:
Complexul Turistic „HANUL RAZESILOR ” se constituie intr-un avanpost pentru intreaga activitate turistica din nordul Moldovei si Bucovina. Amplasat in localitatea Tupilati, judetul Neamt, intr-un cadru natural deosebit, la intersectia a doua drumuri de maxima importanta (DJ208G/E85) „HANUL RAZESILOR ” ofera servicii turistice si de alimentatie publica de calitate turistilor aflati in tranzit sau popas in drumul lor spre urmatoarele directii:
1. Piatra Neamt – Bicaz – Gheorghieni
2. Falticeni – Suceava – Radauti
3. Pascani – Targu Frumos – Iasi
4. Targu Neamt – Poiana Largului – Borsec
5. Roman – Bacau.
Cele mai apropiate orase (Piatra Neamt, Targu Neamt, Roman, Pascani, Targu Frumos) sunt pozitionate concentric, in medie la 26 km de complexul turistic „HANUL RAZESILOR ”, posibilitatile de comunicatie cu acestea fiind multiple.
Complexul Turistic „HANUL RAZESILOR ” inclus in categoria trei stele are in dotare:
- HOTEL – cu spatii de cazare ce insumeaza un numar de 22 camere si 54 de locuri repartizate astfel:
 10 camere situate in corp A = 30 locuri. Fiecare camera dispune de un pat dublu si un pat simplu totalizand 3 locuri cazare in sistem familial (parinti 1 copil) sau studentesc. In regim normal de inchiriere oferta camerei este in sistem clasic de doua locuri, deci camera dubla => 20 locuri.
 9 camere duble situate in corp B = 18 locuri.
 3 camere duble de lux situate in corp B = 6 locuri.
Camerele dispun de TV color, telefon interurban si international, grupuri sanitare si bai proprii, incalzire centrala, apa calda si rece non stop.
- CRAMA rustica cu o capacitate de 40 locuri;
- RESTAURANT rustic si BAR – cu peste 150 locuri;
- SALA CONFERINŢE – cu capacitate de 50 locuri;
- TERASA EXTERIOARA - cu un numar de 54 locuri la mese;
- PARC AGREMENT in nota rustica, traditionala. Acesta dispune de un sopron situat intre doua iazuri inconjurate de arini si salcii inalte si adaposteste 40 de locuri la mese rustice, soba si cuptor taranesc, inclusiv protap, unde sub privirile turistilor oaspeti se pregatesc borsul de gaina, sarmalutele, painea si placintele ,,poale-n brau”, berbecul la protap.

Analiza aerului in aceasta zona a demonstrat ca parametri de puritate sunt similari celor din statiunea Breaza, factorii poluanti si de stres lipsind cu desavarsire.

Pentru turistii indragostiţi de locuri retrase, linistite, inconjurate de natura salbatica, dar ospitaliera, dispunem de 6 gospodarii taranesti pe care le administram turistic, acestea fiind asezate la margine de rauri si paduri de o frumusete aparte. In cadrul acestora turistii, daca vor, pot participa seara sau dimineata la mici activitati gospodaresti ca mulsul vacilor, al oilor, coacerea la cuptor a painii sau placintelor poale in brau, plivitul si udatul gradinii, aruncatul de boabe la pasari pentru hranirea acestora, etc.

Mentionam ca in cadrul complexului turistic exista posibilitati pentru organizarea de receptii, mese festive, intalniri de afaceri, simpozioane.
„HANUL RAZESILOR ” situat la 10 km de manastirea Razboieni (1496) – prima manastire mausoleu al romanilor, primul osuar de fapt, se legitimeaza in sine ca zona turistica de interferenta cu minunatele plaiuri ale muntilor Neamtului, plaiuri ce adapostesc manastiri seculare. Seara din cerdacul si terasele hanului turistii pot admira silueta muntelui Ceahlau ce se prefigureaza in razele de asfintit ale soarelui facand ca totul sa apara ireal, dumnezeiesc.
Ultima actualizare : 30.03.2010
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site