Pensiunea Conacul Dintre Vii 4**** Urlati

Pensiunea Conacul Dintre Vii Coordonate GPS:   45.00309, 26.23994
Localitatea: Urlati
Distanta fata de gara: 6.11 km
Distanta fata de centrul orasului: 1.51 km

Pensiunea Conacul dintre vii 4**** din Urlati

Capacitate totala: 47 locuri in 22 camere
Adresa : Urlati, Str. Valea Bobului nr. 18
0212.125.262 5481

Descriere Pensiunea Conacul Dintre Vii 4****

Grija pentru oaspete, respect pentru natura.

Conceptul inedit si dotarile definesc ceea ce ati cautat in alte locuri din Romania si, probabil, nu ati gasit inca; prima structura turistica cu oferta pur ecologica din regiunea Urlati – Prahova, care aplica intocmai principiile ecoturismului, intr-o combinative unica de facilitati pentru interactiune responsabila cu natura, vacant, purificare a dietei si a modului de viata, divertisment, comunicare, studiu si flashback de civilizatie romaneasca de demult. este o structura de primire turistica dezvoltata intr-un fost conac boieresc refacut dupa toate standardele actuale ale industriei ospitalitatii.

Amplasat accesibil la marginea localitatii Urlati – Prahova, la cca o ora de bucresti Bucuresti, Conacul va asteapta intr-o zona ferita de aglomeratia urbana, cu un cadru natural deosebit, marginit de ciresi si de podgoriile proprii.

Ofera 22 spatii de cazare, 1 apartament, 2 junior suite si 19 camere duble cu baie proprie si TV, totalizand 47 locuri de cazare.Complexul are un spatiu principal de primire de tip receptie-bar, salon de zi (restaurant) si crama.

Functiunile exterioare fac posibile atat servicii utilitare (parcare de cca 20 locuri), cat si de agremet (curte interioara generoasa pentru promenada si evenimente outdoor, 12 Ha de vii si pasuni in imprejur, facilitati pentru jocuri si activitati in aer liber, piscina, sala vizionare filme). Conacul dispune si de un training center complet utilat si aclimatizat cu o capacitate maxima de 150 de locuri, ideal pentru programe de turism motivational, team building, seminarii etc.
Ultima actualizare : 06.04.2012
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site