Hotel Plutitor Anastasia 3*** Uzlina

Hotel plutitor Anastasia 3*** din Uzlina

Capacitate totala: 17 locuri in 34 camere
Adresa : Uzlina, jud. Tulcea
0722.680.402 7976

Descriere Hotel Plutitor Anastasia 3***

Hotelurile plutitoare Anastasia 1 si 2 sunt solutia cheie pentru cazare si excursii in Delta Dunarii.

Cu o capacitate de cazare de pana la 34 de persoane in 17 camere confortabile, o bucatarie cu cele mai savuroase mancaruri traditionale, o flota proprie de salupe si barci cu motor, Anastasia 1 si 2 va stau la dispozitie.

Pentru vizitarea Deltei Dunarii puteti alege programele noastre speciale potrivite pentru toti iubitorii de natura, venind fie individual, fie ca grup intr-o mica vacanta.

Programul nostru este alcatuit din cazare, pensiune completa si excursii cu barci cu motor in locuri minunate ale Deltei.

Ajungand mai aproape de salbaticie puteti descoperi sarmul si caldura spectacolului glorios al naturii, spectacol accesibil numai pentru privilegiati.

Pachetul nostru standard include 3 zile, 2 nopti de cazare pe hotelurile noastre plutitoare ancorate langa un mic sat din Delta
numit Uzlina, pensiune completa si excursii cu barci cu motor pe canale si lacuri cu simplul scop de a admira pasarile si plantele.

Cazarea se efectueaza pe hotelurile plutitoare ***Anastasia 1 si Anastasia 2, situate pe bratul Sfantu Gheorghe - Delta Dunarii, localitatea Uzlina.

Hotelurile plutitoare au o capacitate de 8 si 9 cabine duble fiind dotate cu aer conditionat, dus/wc propriu. Restaurantul si barul se afla la nivelul 2 al hotelurilor plutitoare, fiind la randul lor complet climatizate si utilate.

In croazirele noastre din Delta Dunarii noi vizitam ceea ce este mai frumos si reprezentativ - partea sudica. Pornind de la Murghiol (aproximativ 40 km de resedinta judetului Tulcea), ne croim drum in avalul sau amontele canalelor mai mari sau mai mici, umbroase sau luminoase, la bordule hotelurilor plutitoare ***Anastasia 1 si 2.

Privim frumusetea peisajului, exploram padurile inundate de salcii si plopi, paradisul pasarilor si regatul "plaurilor" - un tinut exotic accesibil numai celor privilegiati - si petrecem la caldura focului de tabara sau la cina ori pranzul pitoresc. Excursiile cu barcile va vor dezvalui peisaje fantastice, purtandu-va, pe lacuri si labirinturi de canale, pana spre plajele pline de pasari acolo unde Delta Dunarii isi croieste drum inspre Marea Neagra.

1. Cazare si pensiune completa (inclusiv apa minerala, cafea, ceai)

sejur 3 zile/2 nopti: 340 RON /pers
sejur 4 zile/3 nopti: 480 RON /pers
sejur 5 zile/4 nopti: 610 RON /pers
sejur 6 zile/5 nopti: 730 RON /pers
2. Pentru cazare in regim single tariful se majoreaza cu 30%

3. Inchiriere barci cu barcagiu

lagune 15 HP : 180-250 RON/zi/barca
rapide 60,70 HP: 450 RON/zi/barca
Se adauga combustibilul consumat
4. Transfer Murighiol- Uzlina si retur

20-50 lei/pers

Va asteptam!
Ultima actualizare : 04.08.2016
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site