Pensiunea Maria 3*** Valiug

Pensiunea Maria Coordonate GPS:   45.2333336, 22.0333328
Localitatea: Valiug
Distanta fata de gara: 12.98 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.03 km

Pensiunea Maria 3*** din Valiug

Capacitate totala: 16 locuri in 6 camere
Adresa : Valiug, Statiunea Crivaia, jud. Caras Severin
0740.302.597 1710

Descriere Pensiunea Maria 3***

Complexul Rezidential Crivaia-Noua, proiect a carui realizare a fost initiata de Pensiunea Maria aduce o completare deosebita zonei turistice Valiug-Crivaia, zona ce reprezinta polul de atractie turistica a Banatului Montan.

Aerul este puternic incarcat cu ioni negativi formand un climat de crutare, ideal pentru relaxare dupa o perioada de munca, stres, pentru hipertensivi, depresivi, etc.

Situata la o altitudine de 650 de metri la poalele Muntelui Semenic, pe malul drept al Barzavei, in apropierea elementelor ce construiesc acest paradis recreational (Garana, Trei Ape, Valiug, Crivaia, Vila Klaus), Pensiunea Maria devine locul definit de liniste si frumusete naturala, mediu propice pentru evadarea din cotidian si urban intr-o escapada menita sa aduca liniste, relaxare si regenerare in urma stresului.

Pensiunea dispune de 6 camere cu 2 paturi si un apartament 4 locuri, toate dotate cu mobilier modern, grup sanitar propriu (apa calda), televizor, frigider.
Ultima actualizare : 17.07.2011
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2023 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site