Hotel Golden Sea 3*** Vama Veche

Hotel Golden Sea Coordonate GPS:   43.7525169, 28.5714552
Localitatea: Vama Veche
Distanta fata de gara: 7.7 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.11 km

Hotel Golden Sea 3*** din Vama Veche

Capacitate totala: 30 locuri in 15 camere
Adresa : Vama Veche, Mihail Kogalniceanu, nr. 3, jud. Constanta
0722.215.827 764

Descriere Hotel Golden Sea 3***

Situat la tarmul Marii Negre, Goldean Sea, incadrat in categoria *** cuprinde 15 camere (30 de paturi).

La 300 de metri de plaja, Golden Sea este util plasat de sosea, oferind suficienta distanta de zgomotul plajii, dar fiind destul de aproape de distractia si zgomotul acesteia.

Golden Sea ofera parcare proprie cu acces direct la E87, intrucat este situat la soseaua principala, pe stanga (est) la intrarea in Vama Veche. In general, aspectul de arhitectura rustica, constructie lemn si piatra, cu fantana arteziana la intrare, culoare de acces cu iarba si braduti pe lateral.

Camerele sunt identice, suprafata de 14 mp fiecare cu bai de cca. 6mp.

Camerele includ paturi individuale lipite sau separate cu saltele Relaxa, un dulapior de haine, 2 cuiere, masuta sau noptiera.

Sapte camere la parter, au balcon/ terasa proprie cu mese si scaune. Trei dintre aceste camere au incalzire pe calorifer.

Baile au cabina de dus individuala, cu apa calda 24 de ore din 24.

Complexul Golden Sea ofera clientilor posibilitatea de a-si gati, printr-o bucatarie de vara amenajata si utilata. Aceasta include un gratar pe lemne/ carbuni, chiuveta, plita aragaz, dulapuri, frigider, masa si mese/ scaune aferente.

Oferim posibilitatea de a organiza mese festive cu regim de catering.

De asemenea oferim pachete promotionale, cu bonuri valorice de masa la doua restaurante de renume atat din Vama Veche cat si din 2 Mai.

La Sud, exista un magazin alimentar foarte bine aprovizionat, cu program non stop.

De asemenea, oferim posibilitatea de a organiza sejururi de circuit inchis. Camrad Entreprises ofera consultanta si scolarizari de teambuilding, global management practices, operations management, total quality management, leadership seminars, business english, etc. cu personal profesional de experienta in domeniu, la nivel international. Avem sala de conferinte in incinta cu retroproiector, pentru astfel de ocazii precum necesar.

Animalele de companie (caini) sunt binevenite.
Ultima actualizare : 21.11.2009
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2023 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site