Pensiunea LA ACTORU 1* Vama Veche

Pensiunea LA ACTORU 1* din Vama Veche

Capacitate totala: 12 locuri in 6 camere
Adresa : Vama Veche, jud. Constanta
0746.762.650 / 0721.224.808 6467

Descriere Pensiunea LA ACTORU 1*

Unitatea este amplasata la ieșirea din Vama Veche, spre Bulgaria, in spatele pensiunii Casa cu Flori, avand 6 camere răcoroase (pe structură de piatră) dispuse in 3 pavilioane distincte. Accesul in camere se face direct din exterior, 3 dintre camere avand baie proprie iar celelalte 3 fiind deservite de două băi la comun. La nevoie, in camere se poate instala pat suplimentar. Sunt acceptate (in limitele bunului simț) și animalele de companie.
Toate băile au apă caldă non-stop (asigurată de 3 boilere electrice). Turiștii au acces la apă curentă, frigider (cu congelator) și aragaz și se pot relaxa pe cele 2 terase sau in hamacele și balansoarele instalate. In curte există o zonă unde se poate face grătar clasic sau grătare nonconformiste: la butoi, la roabă, la godin sau la pietre.
Unitatea are o curte de 700mp, unde turiștii iși pot parca in siguranță autovehiculele. In curte există o zonă de campare cu capacitatea de pană la 4 corturi.
Unitatea este potrivită și pentru familiile cu copii (recomandabil peste 3 ani), care se pot juca in curtea generoasă (sub supravegherea părinților), se pot cățăra in copaci, pot culege celebrele smochine și alte fructe de sezon (corcodușe, mere și pere).
Ultima actualizare : 07.06.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2021 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site