Cabana Ionela 3*** Vama

Cabana Ionela 3*** din Vama

Capacitate totala: 14 locuri in 6 camere
Adresa : Vama, Str. Dimitrie Cantemir, nr. 11A, jud. Suceava
0742.753.230 / 0748.705.220 8030

Descriere Cabana Ionela 3***

In inima Bucovinei, acolo unde batranele paduri adanci si paraiele vesele mai spun povesti despre eroi puternici, acolo canta triluri desavarsite in soarele care tainic apune, acolo a dus Dumnezeu o bucata de paradis.
Constructia, datand din anul 1974 si care a fost total renovata in anul 2004, este amplasata pe dealul Barbusca, purtand anterior numele de \"Cabana Vama?\", actualmente \"Cabana Ionela\".

Ambientul de vis, privelistea muntilor acoperiti cu paduri de molid, brad sau fag, pajistile pline de verdeata, vin sa completeze senzatia de relaxare pe care o veti avea atunci cand o sa-i treceti pragul.

Asezata la 55 de km de resedinta de judet, Municipiul Suceava, la 16 km de Municipiul Campulung Moldovenesc si la aceeasi distanta fata de orasul Gura Humorului, ?Cabana Ionela? poate fi punctul de plecare pentru calatorul care doreste sa viziteze \"salba\" de manastiri si locurile pline de istorie din Bucovina.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 10.12.2016
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site