Pensiunea Casa Elvira 3*** Vama

Pensiunea Casa Elvira Coordonate GPS:   47.5729363, 25.6902937
Localitatea: Vama
Distanta fata de gara: 10.96 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.62 km

Pensiunea Casa Elvira 3*** din Vama

Capacitate totala: 30 locuri in 12 camere
Adresa : Vama, str. Closca , nr. 1 bis,Bucovina, jud. Suceava.
Web: 
0745.923.066 253

Descriere Pensiunea Casa Elvira 3***

Dacă nu ai văzut ţinutul bucovinean, atunci e neapărat necesar pentru sufletul tău să ajungi aici! CASA ELVIRA, din comuna Vama, este situată exact la intersecţia magistralei rutiere transcarpatice Suceava - Cluj Napoca (E576) cu drumul istoric spre Mănăstirea Vatra Moldoviţei, la 100 metri de râul Moldoviţa, afluentul legendarei ape a Moldovei, cu numai 1 km mai sus de confluenţa cu aceasta.
Poziţia geografică de excepţie, între Sfintele Mănăstiri din Bucovina la numai 15 km de Vatra Moldoviţei, la 20 km de Mănăstirea Voroneţ, la 25 km de Mănăstirea Humor şi tot la 25 km de crestele semeţe ale Rarăului, posibilităţile cele mai variate de a ajunge aici (pe şosea din trei direcţii, pe calea ferată şi pe calea aerului - prin Aeroportul Suceava, situat la numai 50 km distanţă) şi farmecul inegalabil al locului, fac din CASA ELVIRA un reper obligatoriu din traseele de vacanţă, pe tot parcursul anului.
Pensiunea oferă cazare în Bucovina, atât în perioadele speciale (1 martie, 8 martie, Sărbătorile de Paşte, 1 mai, Crăciun sau revelion) cât şi pe tot parcursul anului, în două corpuri de clădire, cu o capacitate totală de 30 locuri în 4 suite şi 8 camere duble.
Serviciile de masă sunt oferite într-un salon multifuncţional cu şemineu, cu capacitatea de 40 de locuri, cu instalaţie de sonorizare, video-proiector şi plasma TV.
Posibilităţile de petrecere a timpului liber sunt variate: pe timpul iernii schi la pârtia Şoimul din Gura Humorului (şi din sezonul 2013-2014 la pârtia Rarău 1) iar în timpul verii excursii în tot nordul Bucovinei sau drumeţii în munţii din zonă.
Iarna bucovineană, cu zăpezile ei bogate, primăvara cu ale sale Sfinte Sărbători, rânduite aici poate mai frumos decât oriunde în România, apoi vara bogată şi plină de ispite întâlnite la tot pasul în codrii Ţării de Sus şi toamna prelungă, însorită şi îmbelşugată sunt tot atâtea motive de a ne trece pragul şi a uita pentru câtva timp de alergătura şi grijile zilnice. Promitem să facem tot ce ne stă în putinţă să se întâmple aşa.
Ultima actualizare : 05.03.2014
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2021 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site