Vila Q 4**** Varatec

Vila Q 4**** din Varatec

Capacitate totala: 28 locuri in 11 camere
Adresa : sat Varatec, com. Agapia, nr.70 B, jud. Neamt
0744.484.136 7062

Descriere Vila Q 4****

Situata la 10 km de Targu Neamt, in apropierea drumului care duce la Manastirea Varatec (DN 15C), la 200m de Padurea de Argint, Vila Q completeaza peisajul de poveste al tinutului Neamt cu eleganta si rafinamentul spatiilor generoase si atent decorate cu care isi asteapta oaspetii.

Vila Q ofera conditii si servicii de 4 stele intr-un spatiu armonizat, in echilibru cu peisajul ce o inconjoara.

Locatia se intinde pe o suprafata de 4000m, intr-o oaza de liniste, in vecinatatea Rezervatiei Naturale din cadrul Parcului Natural Vanatori Neamt.

Vila Q ofera cazare in cele 11 camere spatioase, cu un design rafinat. Camerele sunt dispuse in 2 vile. Restaurantul are o capacitate de 40 de locuri si este localizat intr-un corp de cladire separat de spatiile de cazare pentru a nu perturba linistea oaspetilor.

Vila Q se adreseaza atat celor care doresc sa-si petreaca un weekend sau o vacanta deosebita, cat si firmelor care doresc sa organizeze team building-uri, training-uri, intalniri sau sedinte. Se pot organiza trasee turistice in Rezervatia Naturala Padurea de Argint, in Rezervatia Codrii de Arama din satul Filioara sau vizitarea Rezervatiei de zimbri Dragos Voda din Vanatori Neamt.

Atentia pentru detalii, disponibilitatea si entuziasmul personalului asigura o atmosfera destinsa si prietenoasa, care face din Vila Q, un loc in care sa revii cu placere.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 08.12.2014
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site