Pensiunea Roua Diminetilor 3*** Vatra Dornei

Pensiunea Roua Diminetilor Coordonate GPS:   47.3404644, 25.3881443
Localitatea: Vatra Dornei
Distanta fata de gara: 2.68 km
Distanta fata de centrul orasului: 2.68 km
Distanta fata de partia de ski : 2.24 km

Pensiunea Roua Diminetilor 3*** din Vatra Dornei

Capacitate totala: 16 locuri in 8 camere
Adresa : Vatra Dornei, Rusca nr. 60, Dorna Arini, jud. Suceava
0743.133.755 1590

Descriere Pensiunea Roua Diminetilor 3***

Situata mai retras de Vatra Dornei (la nici 10 km) undeva pe malul Bistritei la intretaierea drumului principal DN 17 BE Piatra Neamt cu o serie de drumuri forestiere locale (Rusca 1, Rusca 2 si Gheorghiteni), se afla pensiunea Roua Diminetii.

Este o locatie frumoasa care indeamna turistii la odihana si chef si-i incita la diverse activitati de agrement. Acesta deoarece aicea totul este la indemana, fiind placut si confortabil.

Este un loc in care turistul vine, sta si petrece cu grupul de prieteni fara a fi deranjat de nimeni si nimic (poate doar de cate o caruta ratacita), fiind inconjurat numai de munti si ape.

In jur sunt cateva casute rasfirate, oamenii locului fiind prinsi cu treburile gospodaresti (de crestere a animalelor ori de prelucrare a lemnului).

Pensiunea se inscrie intre-un cadru natural de exceptie si parca tine in spate un intreg masiv. Aici e locul din care incep porni la deal frumoasele legendele si povestiri din Giumalau.

Tot de aici incep-n jos de asta data faimosul defileu montan al Bistritei Aurii prin Cheiele si barajul Zugrenilor.

Daca ai noroc de vreme buna, mangaierile soarelui de dimineata si imaginea piscurilor montane ale varfului Pietrosu Bistritei iti vor crea mereu o alta perspectiva si iti vor starni o tot mai mare pofta de viata.

Variantele de agrement ale acestei pensiuni pot fi multiple.

Astfel, pozitia acesteia permite un acces facil pe Giumalau (cu masina obisnuita pe Rusca 1 pana mai sus de Table si apoi doi km pe jos), vizitarea stanii traditionale de pe Rusca 2 (6 km - cu masina) nu inainte de a pescui si servi un pestac la Marioara ori Dulgheru, sau face river rafting chiar de acolo din pragul pensiunii - pe Bistrita la vale, prin chei.

Vizitarea Manastirii Adormirea Maicii Domnului sau o tura prin cheile Zugrenilor pot crea la randul lor o serie de frumoase amintiri. Si-apoi Dorna e aproape...pentru cine vrea.

Practic la Roua Diminetii, nimeni nu se poate plictisi...nu are cum... veniti si va convingeti!
Ultima actualizare : 21.11.2009
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site