Pensiunea Paradis 2** Voineasa

Pensiunea Paradis 2** din Voineasa

Capacitate totala: 16 locuri in 8 camere
Adresa : Voineasa, Com. Malaia, str. Valea Satului, jud. Valcea
0744.377.437 2348
10 /10
Pensiunea Paradis 2**
Nota bazata pe 1 Comentarii

Descriere Pensiunea Paradis 2**

Situata la poalele muntilor ce inconjuara Valea Lotrului, Pensiunea Paradis se afla la 1 km de comuna Malaia si 12 km de Voineasa, o localitate tipic subalpina, situata la o altitudine de 500 m.

Pensiunea Paradis isi asteapta cu drag oaspetii, oferindu-le conditii deosebite de odihna prin dotarile in stil traditional rustic si nu numai pe care pensiunea le are.

La parterul pensiunii se afla un living de 35 mp., bucatarie dotata si echipata cu tot necesarul (vesela, aragaz, frigider, apa curenta), bai moderne in fiecare camera (gresie, faianta), televizor cu receptor satelit DIGI TV, internet, VCR/DVD Player.

O parte din dormitoare au balcon propriu, celelalte avand acces la terasa, fiecare dormitor beneficiaza de instalatie sanitara proprie.

Posibilitatile de agrement sunt multiple, langa pensiune se afla o gradina de 1500 m langa malul lacului, livada cu pomi fructiferi, posibilitate de percuit sportiv, debarcader, hidrobiciclete.

Cele peste 10 trasee turistice marcate care pornesc din Voineasa stau la dispozitia amatorilor de drumetii pe munte.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 23.02.2015
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site