Vila Andreea Si Anouk 2** Voineasa

Vila Andreea si Anouk 2** din Voineasa

Capacitate totala: 8 locuri in 4 camere
Adresa : Voineasa - Voinesita, jud. Valcea
0722.567.922 / 0729.041.741 590

Descriere Vila Andreea Si Anouk 2**

Vila Andreea - 2 dormitoare- situata in localitatea Voineasa (statiunea Voineasa) la aproximativ 70 Km de Rm Valcea, panorama superba, 2 dormitoare(acestea beneficiaza de pereti lambrisati in lemn, astfel veti simti cu adevarat ca sunteti la munte), living, baie, bucatarie, apa calda, curent, incalzire centrala, peisaj incantator, aer curat, foisor, masa de tenis, teren de tenis de picior, badminton, conditii deosebit de avantajoase. Contactati-ne si sigur nu veti regreta oferta noastra. Foarte important! ! ! Atunci cand ajungeti la noi veti beneficia de casuta la cheie, fara sa va deranjam pe parcursul sejurului dumneavoastra. Copii intodeuna beneficiaza de gratuitate si in acest spatiu minunat sigur vor avea ce face iar la final vor fi epuizati si astfel dumneavoastra veti fi mai odihniti. Va asteptam cu drag .
Vila Anouk -4 dormitoare- Foarte important! ! ! Atunci cand ajungeti la noi veti beneficia de Vila la cheie, fara sa va deranjam pe parcursul sejurului dumneavoastra.
Vila are o panorama superba, este dotata cu 4 dormitoare, 2 bai, un living, bucatarie, incalzire centrala, apa calda, foisor. Aici va puteti relaxa jucand bermingtton, tenis de picior, tenis de masa, si va puteti incanta privirea cu peisajul de aici. Aerul de care beneficiaza acesta zona este extrem de ozonificat si atunic cand veti pleca inapoi spre casa veti fi cu adevarat odihniti.
La aproximativ 70 de km de Ramnicu Valcea, in localitatea Voineasa, statiunea Voineasa, se gaseste vila cocheta Anouk. Statiunea Voineasa este amplastata in nordul extrem al judetului Valcea, in centrul Carpatilor Meridionali, pe versantul sudic al Muntilor Lotru pe o suprafata de 20 de ha. Zona este deosebit de frumoasa, inconjurata de paduri de foioase si conifere, cu aer pur ozonificat, avand climat subalpin. Verile sunt racoroase si iernile geroase. Statiunea se afla pe drumul national Dn 7a, Brezoi-voineasa-petrosani, drum ce se ramifica spre vest din Dn7/e81 in punctul Gura Lotrului-brezoi. In aceasta zona gasiti numerosi factori naturali de cura: bioclimatul montan tonic, aerul ozonificat, curat (este printre putinele singurele locuri din Romania cu grad de poluare zero, cu aerul bogat in ioni negativi si esente volatile de brad). Statiunea are si indicatii terapeutice si anume pentru: stari de convalescenta, afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni ale aparatului locomotor, nevroza astenica, surmenaj fizic si intelectual, rahitism si tulburari de crestere la copii, etc. Puteti face numeroase drumetii si puteti vizita: Valea Voineasa, Lacul Jidoaia, Casa de vanatoare Dobrunu, Piana Arsa, Paraul Pietrii, Varful Ciresu, Lacul Balindru, Pastravaria Saliste, Paraul Sasa, etc.

Contactati-ne si sigur nu veti regreta oferta noastra!
Ultima actualizare : 21.07.2015
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2021 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site