Pensiunea Szent Kristof 3*** Baile Tusnad

Pensiunea Szent Kristof Coordonate GPS:   46.141, 25.855
Localitatea: Baile Tusnad
Distanta fata de gara: 6.55 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.8 km
Distanta fata de partia de ski : 0.52 km

Pensiunea Szent Kristof 3*** din Baile Tusnad

Capacitate totala: 54 locuri in 21 camere
Adresa : 535 100 Baile Tusnad, Str. Brazilor Nr. 12 Judetul Harghita, Romania
0731.372.796 2308

Descriere Pensiunea Szent Kristof 3***

Pensiunea Szent Kristóf, avand un caracter familiar, situat la 500 m de centrul orasul, asteapta oaspetii in tot cursul anului.

Beneficiind de 20 de camere, restaurant cu 60 de locuri, servicii de conferinte cu dotari auxiliare, asigura si realizeaza oaspetilor o vacanta si recreere linistita cu amintiri placute.

Pensiunea Szent Kristóf ofera serviciile in tot cursul anului, cei dornici de recreere se intorc in numar tot mai mare si in afara sezonului estival.

Restaurantul si sala de conferinte asigura organizarea in conditii optime a intrunirilor familiare sau colegiale, respectiv a conferintelor, treningurilor sau organizarea oricaror manifestari.

Pensiunea asigura loc de expozitie permanenta a artistilor contemporani, cu reinnoire continua. Orasul asezat intr-un peisaj natural la poalele muntilor de origine vulcanica Ciomad in stramtoarea Oltului –Tusnad Bai la o altitudine de 656 m este notat international ca statiune cu caracter si medical.

Clima statiunii cu aerul plin de ioni negativ reprezinta un factor turistic important. Raul Olt este cursul de apa ce strabate orasul.

Diversitatea formei geografice, muntii vulcanici in forma conica, stramtoarea Oltului de la Tusnad, Lacul Sf. Anna, Tinovul Mohos bogata in specii rare de animale, izvoarele cu sute de compozitii chimice mofeta. Este aproape unica nu numai in secuime si Ardeal si chiar in Romania.
Ultima actualizare : 17.02.2010
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site