Pensiunea Da Vinci 3*** Brasov

Pensiunea Da Vinci Coordonate GPS:   45.6412714, 25.5894004
Localitatea: Brasov
Distanta fata de gara: 2.92 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.2 km

Pensiunea Da Vinci 3*** din Brasov

Capacitate totala: 22 locuri in 6 camere
Adresa : Brasov, str. Apollonia Hirsher, nr. 4, jud. Brasov
0268.415.530 6228

Descriere Pensiunea Da Vinci 3***

Pensiunea si Restaurantul Da Vinci sunt situate intr-una dintre cele mai frumoase zone medievale din Transilvania, in centrul vechi al municipiului Brasov, pe strada Appolonia Hirscher, in imediata vecinatate a Bisericii Negre si a Muzeului de Istorie din Piata Sfatului din Brasov.

Datorita locatiei deosebite cele doua localuri constituie un punct de maxima atractie atat pentru brasoveni cat, mai ales, pentru turistii care viziteaza Brasovul, turistii straini fiind impresionati in mod deosebit de arhitectura localurilor si calitatea preparatelor si cea a serviciilor, care se ridica la cele mai inalte standarde internationale.

Toate aceste lucruri se datoreaza faptului ca d-nul HORIA HULUBAN, patronul localurilor, are o foarte bogata experienta in domeniu acumulata in decursul unei activitati de peste 25 de ani in industria hoteliera si de turism, experienta acumulata la cele mai bune localuri din tara si din strainatate.

In consecinta d-nul Horia Huluban a facut o selectie foarte dura a personalului, care a avut drept rezultat formarea unei echipe de ospatari care vorbeste toate limbile de circulatie internationala, creand astfel o atmosfera foarte familiara pentru toti clientii sai.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 11.02.2013
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site